Duffy In Leather Sko Online

4 resultater

Duffy in Leather – endnu en svensk succeshistorie

Vores kære nabo mod nord, Sverige, har inden for de seneste årtier positioneret sig som en af de markante designmetropoler på det europæiske landkort, og det gælder ikke mindst på skofronten. Det svenske brand Duffy har været med på skobølgen siden 1997, og søsterbrandet Duffy in Leather fodrer os med smarte læderboots, der kan bruges til enhver lejlighed, lige fra når der skal kopieres rapporter på firmaets kopimaskine, til når de festlige drinks sættes på bordet efter arbejdstid. Modellerne er måske nok klassiske i snittet, men skiller sig ud på den ene eller anden måde. Har du f.eks. overvejet et par knaldgrønne modeboots til den måske lidt forudsigelige sorte nederdel? Hos Footway.dk finder du masser af sko fra såvel Duffy som Duffy in Leather, og vi lover, at der er fest for alle pengene i sortimentet!

Duffy in Leather – store i både Skandinavien og Baltikum

Det er virksomheden Theorema Scandinavia, der siden 1997 har stået bag brands som Duffy in Leather, og basen finder man i den sydsvenske flække, Glimåkra, der ligger små 40 km nord for Kristianstad. Ambitionerne er dog høje, og brands som netop Duffy og Duffy in Leather er en yderst populær salgsvare i både Skandinavien og de baltiske lande, og der er således tale om et af største svenske skobrands. Skoene bliver produceret i både Europa og Asien, og filosofien er at satse på kvalitetsprodukter til stærke priser, hvor alle kan være med. Har du fået lyst til at kigge nærmere på Duffy in Leather og deres smarte modeller, så spæn ind forbi Footways udvalg allerede i dag og få et indblik i, hvad svenske Duffy in Leather kan tilføje til netop din skosamling.

Læderboots fra Duffy in Leater – sådan plejer du dem

Når du først har valgt et par smarte læderboots fra Duffy in Leather, så sætter du med garanti pris på deres mange fine egenskaber, ikke mindst den flotte finish. Her på Footway giver vi dig altid gerne et par ekstra tips med på vejen, når det gælder skopleje, for selv kvalitetsvarer har brug for en hjælpende hånd til at bevare den fine glans. Det er f.eks. vigtigt, at du både imprægnerer og renser dine sko med de rette skoplejemidler, der er specialudviklet til læder. Det giver dine læderboots de bedste muligheder for at imponere i såvel kaffestuen som på dansegulvet! Og hvem gider egentlig at se på et par triste sko – i hvert fald ikke os!

Duffy in Leather på Footway

Footway giver dig både gratis fragt, fri retur og 180 dages åbent køb, når du kaster din kærlighed på et par Duffy in Leather-sko. Eller faktisk gælder det på alle vores ordrer. Så du kan trygt kaste dig ud i at mikse og matche dine nye læderboots i smarte farver som rød, grøn og gul med et par helt klassiske sorte pumps. Hos Footway elsker vi valgmuligheder, hvorfor vi med stor omhyggelighed har valgt små 30.000 sko, som bare venter på at komme hjem til netop dig!

Side 1 af 1

4 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK