Ecco Sko Online

473 resultater

Fra Bredebro til hele verden

DanskeECCO blev grundlagt i 1963 i den lille by Bredebro af Karl Toosbuy. Siden da erbåde virksomhed og salg vokset ganske markant, og i dag er mærket et af destørste i verden. Den familieejede virksomhed har næsten 20.000 ansatte, ogderes sko og andre lædervarer sælges i 88 lande. ECCO fremstiller kvalitetsskoi læder velegnet til alle lejligheder. I deres sortiment finder du alt fra festskotil sportssko - alle lavet med den største omhu og i en høj kvalitet.

Læder til flere brancher

Dettog omkring tyve år, før Karl Toosbuys lille virksomhed voksede. I 1980 nåede virksomhedenen vigtig milepæl og solgte over en million sko. Da efterspørgslen på ECCO-skosteg så meget, valgte virksomheden at ligge produktionen uden for Danmark,nemlig i Portugal. I dag ejer ECCO garverier i flere lande, herunder Holland,Thailand, Indonesien og Kina. Læderet bruges ikke kun til ECCO-sko, men virksomhedenhar også haft succes i andre dele af modebranchen, idet man både har sat sitaftryk på sportsindustrien og bilindustrien. I 1996 blev Futura grundlagt, etforsknings og designcenter, som senere blev erstattet af et andet i Portugal tilbagei 2009. ECCO arbejder med et forskningsprogram der har til opgave at mindskeden belastning, som en læderproduktion kan have på miljøet.

Kreativt laboratorium

Da virksomhedenvalgte at flytte produktionen udenlands, blev flere fabrikker etableret i bl.a.Portugal, Slovakiet, Thailand, Indonesien og Kina, hvor omkring 80% afprodukterne fremstilles. ECCO’s internationale rejse inkluderer også ECCOLeather, der ligger i hollandske Dongen. Her produceres der ikke kun læder afen høj kvalitet. Her har man også etableret et såkaldt "kreativtlaboratorium", hvis formål er at samle indkøbere, produktionsledere,designere, marketingsfolk og ingeniører til de årlige Hot-shop-events. Det eren perfekt måde at samle alle de enkelte komponenter, som tilsammen dannergrundlaget for mærkets smukke sko.

Datter fortsatte rejsen

DaKarl Toosbuy døde i 2004, blev virksomheden overtaget af hans datter, HanniToosbuy Kasprzak, som blot øgede tempoet i virksomhedens internationale rejse, derallerede var blevet igangsat af hendes far. Det er bl.a. under Hannislederskab, at virksomheden åbnede et garveri og en skofabrik i Kina. Hanni harværet mere eller mindre involveret i ECCO, siden hun 21 år, og hun tilbragte etår i Indien for at lære alt om de forskellige processer, der indgår iskoindustrien. Hendes mand, Dieter Kasprzak, er tidligere designer og har ogsåværet involveret i ECCO. Virksomheden bliver således i familien.

ECCO hos Footway

ECCO’srejse har været i gang over længere tid, men man søger kontinuerligt efter nyeområder, hvor man kan sætte sit præg. Det sker samtidigt med, at virksomhedenvokser og når nye milepæle. I 2013 blev der f.eks. solgt 20 millioner ECCO-sko påverdensplan. Hos Footawy finder du masser af smarte sko fra ECCO. Vælg dinefavoritter ved hjælp af vores effektive filtre på hjemmesiden. Vi håber, dufinder, hvad du søger. God jagt!

 

Side 1 af 8

473 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×