Ecco Sko Online

182 resultater

Fra Bredebro til hele verden

Danske ECCO blev grundlagt i 1963 i den lille by Bredebro af Karl Toosbuy. Siden da er både virksomhed og salg vokset ganske markant, og i dag er mærket et af de største i verden. Den familieejede virksomhed har næsten 20.000 ansatte, og deres sko og andre lædervarer sælges i 88 lande. ECCO fremstiller kvalitetssko i læder velegnet til alle lejligheder. I deres sortiment finder du alt fra festsko til sportssko - alle lavet med den største omhu og i en høj kvalitet.

Læder til flere brancher

Det tog omkring tyve år, før Karl Toosbuys lille virksomhed voksede. I 1980 nåede virksomheden en vigtig milepæl og solgte over en million sko. Da efterspørgslen på ECCO-sko steg så meget, valgte virksomheden at ligge produktionen uden for Danmark, nemlig i Portugal. I dag ejer ECCO garverier i flere lande, herunder Holland, Thailand, Indonesien og Kina. Læderet bruges ikke kun til ECCO-sko, men virksomheden har også haft succes i andre dele af modebranchen, idet man både har sat sit aftryk på sportsindustrien og bilindustrien. I 1996 blev Futura grundlagt, et forsknings og designcenter, som senere blev erstattet af et andet i Portugal tilbage i 2009. ECCO arbejder med et forskningsprogram der har til opgave at mindske den belastning, som en læderproduktion kan have på miljøet.

Kreativt laboratorium

Da virksomheden valgte at flytte produktionen udenlands, blev flere fabrikker etableret i bl.a. Portugal, Slovakiet, Thailand, Indonesien og Kina, hvor omkring 80% af produkterne fremstilles. ECCO’s internationale rejse inkluderer også ECCO Leather, der ligger i hollandske Dongen. Her produceres der ikke kun læder af en høj kvalitet. Her har man også etableret et såkaldt "kreativt laboratorium", hvis formål er at samle indkøbere, produktionsledere, designere, marketingsfolk og ingeniører til de årlige Hot-shop-events. Det er en perfekt måde at samle alle de enkelte komponenter, som tilsammen danner grundlaget for mærkets smukke sko.

Datter fortsatte rejsen

Da Karl Toosbuy døde i 2004, blev virksomheden overtaget af hans datter, Hanni Toosbuy Kasprzak, som blot øgede tempoet i virksomhedens internationale rejse, der allerede var blevet igangsat af hendes far. Det er bl.a. under Hannis lederskab, at virksomheden åbnede et garveri og en skofabrik i Kina. Hanni har været mere eller mindre involveret i ECCO, siden hun 21 år, og hun tilbragte et år i Indien for at lære alt om de forskellige processer, der indgår i skoindustrien. Hendes mand, Dieter Kasprzak, er tidligere designer og har også været involveret i ECCO. Virksomheden bliver således i familien.

ECCO hos Footway

ECCO’s rejse har været i gang over længere tid, men man søger kontinuerligt efter nye områder, hvor man kan sætte sit præg. Det sker samtidigt med, at virksomheden vokser og når nye milepæle. I 2013 blev der f.eks. solgt 20 millioner ECCO-sko på verdensplan. Hos Footawy finder du masser af smarte sko fra ECCO. Vælg dine favoritter ved hjælp af vores effektive filtre på hjemmesiden. Vi håber, du finder, hvad du søger. God jagt!

Posts about Ecco
T
Tom -
K
Knud -
Show more posts
Offroad W Black
SALE
Flash Black
SALE
Elaine Kids Black
SALE
X-trincic Black
SALE
Bella Black
SALE
Flash Black
SALE
Flowt Black
SALE
Shape 25 Black
SALE
Shape 25 Black
SALE
Elaine Black
SALE
Felicia Black
SALE
Elaine Black
SALE
Cruise Ii Black
SALE
Vibration Black
SALE
Soft 1 White
SALE
Biom Life Black
SALE
X-trinsic Marine
SALE
Cruise Ii Black
SALE
Exostrike Black
SALE
Shape Black
SALE
Offroad Aubergine
SALE
Flash Black
SALE
Shape 25 Black
SALE
Side 1 af 4

182 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK