Ed Hardy Sko Online

5 resultater

Ed Hardy sko til den modebevidste

Ed Hardy sko er for dig som går op i moderigtigt streetwear med print og som ikke er bange for at skille sig ud fra mængden.

Ed Hardy - populært i over 10 år

Siden Ed Hardy mærket så dagens lys i 2001, har det været yderst populært. Mærket blev lanceret af den franske entreprenør Christian Audigier. Printene på det populære tøj og sko stammer fra nogle af mønstrene skabt af det verdenskendte tatovør og kunstner Don Ed Hardy. Inspirationen til de unikke mønstre finder Ed Hardy blandt andet i Japan og surf-stilen. I starten var det mest mærkets tøj der var i høj kurs, men igennem tiden har skoene vundet ind. Ed Hardy sko er egnet til det store publikum, som er fan af grafisk streetwear der gerne må være chikt og prangende, og til dem der ikke er bange for at skille sig ud.

Ed Hardy sko med mange forskellige looks

Ed Hardy henvender sig både til mænd og kvinder. Ed Hardy er mærket for dig som er tilhænger af streetwear og som ikke er bange for at skille dig ud. Alle produkter fra Ed Hardy, uanset om det er sportssko, højhælede eller støvler, bærer præg af et unikt design uanset om det er i form af skrift, print eller sten. Skoene bliver primært lavet til dagligt brug og passer til et råt og casual look. Især Ed Hardy sneakers er blandt nogle af de bedst sælgende til dagligt brug. F.eks. Ed Hardy hvide sko og højhælede med kontrast og rødt print er populære.

Lette Ed Hardy sko i kanvas

Ed Hardy sko bliver primært lavet i syntetisk stof og kanvas, hvilket gør dem lette og behagelige at have på. Ed Hardy skoene er som udgangspunkt imprægneret fra fabrikkens side. Men som hovedregel anbefales det, at du giver dine nye sko en ekstra omgang med imprægneringssprayen inden du tager dem i brug for første gang. Imprægneringen gør at skoene er nemmere at tørre af, men sikrer samtidig at de er vandafvisende. Skoene har en god komfortabel gummibund. Enkelte sko kan dog være lavet i andet materiale, så husk altid at være opmærksom på hvad din sko er fremstillet af, så du sikrer den rette pleje til dine nye sko.

Ed Hardy sko online hos Footway

Footway fører et stort udvalg af Ed Hardy sko på nettet. Footway er en Danmarks førende online skobutikker med sko til hele familien. Hos Footway finder du flere af de kendte varemærker, om du så er på jagt efter sandaler, ballerinaer, flipflops, sportssko, vintersko, støvler eller vandrestøvler. Hos Footway tilbydes der 180-dages returret, fri fragt og fri retur på dine sko.

Cindy
UDSALG
Pump
UDSALG
Pump
UDSALG
Aeron
UDSALG
Hylden med gode fund
Side 1 af 1

5 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK