El Naturalista Kids, Sko

2 resultater

Sko fra El Naturalista Kids

El Naturalista Kids bliver skabt til alle specielle, glade og fantasifulde mennesker såvel som globetrottere med en uudslukkelig tørst efter eventyr! En typisk Naturalista Kids-kunde kan genkendes på den selvsikkerhed, som brandet ønsker at formidle, og den manglende angst, der funkler i øjnene. For alle børn med en høj opdagelseslyst og energiniveau er disse sko det oplagte valg. Med naturlige materialevalg og dejlige og enkle designløsninger vil disse sko hurtigt blive favoritterne på skohylden. Et mærke , der får en til at ville opdage mere af verden og kollektionen!

El Naturalista Kids - med en dyb inspiration

Mærket El Naturalista Kids blev skabt i Spanien, nærmere bestemt i La Rioja i 1998, som en del af en gruppe med over 30 års erfaring inden for skoproduktion. Med en international bestræbelse og dedikation til at skabe kvalitetssko, inspireret af naturen og beriget med forskellige kulturer, har mærket udviklet sig til at blive en bestseller, og man er værdsat for deres bæredygtige tænkning. Mærket forsøger altid at forbedre processerne for at gøre dem forenelige med miljømæssige behov. Så få skadelige stoffer som muligt bliver brugt i produktionen, og forskningen er i gang med at finde nye og mere bæredygtige produktionsmetoder. Mærket giver kontinuerligt penge til forskellige bæredygtighedsprojekter og forskning for at sikre, at verden skal være lidt bedre for alle, især for børnene!

El Naturalista Kids' sko er et naturligt valg

El Naturalista Kids skaber komfortable sko, der giver dig lyst til at begive dig ud på nye eventyr. Kollektionen er rettet mod kvinder og børn, og du vil finde alt fra dejlige sandaler til fantastiske læderstøvler i sortimentet. Med naturlige materialer og smukke bløde farver er disse sko virkelig noget for dem, der søger et par komfortable og anvendelige sko. Kombinér mærkets superflotte sneakers med dine yndlingsjeans, en top og en fin jakke for et stilfuldt, afslappet hverdagslook, eller hvorfor ikke klæde børnene i et par behagelige shorts og en sweatshirt for et køligt sommerlook? Et naturligt valg helt enkelt for alle livsnydere med en udpræget bæredygtighedstænkning.

El Naturalista Kids online på Footway

Med imponerende 180 dages fortrydelsesret kan du shoppe løs på Footway og bestil dine El Naturalista Kids-sko for at begive dig ud på eventyr med børnene! Har du spørgsmål om størrelserne? Kontakt vores kundeservice, som vil hjælpe dig med dette! Det skal være nemt at handle hos Footway, så derfor har vi også altid gratis forsendelse og fri retur.

Side 1 af 1

2 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK