Ellesse, Sko

21 resultater

Ellesse Løbe- og Træningssko - Et moderne comeback

80'erne sport og fashion løbe- og træningssko fra Ellesse har lavet et comeback med deres eksklusive kollektion. De har alt fra klassiske løbe- og træningssko i retro-stil til metallic panforte slippers. Ellesse sportssko har fantastiske silhuetter. Lavet af syntetisk læder og kunstlæder, løberne er trendy- og tidløse. De populære Ellesse-logoer bringer Ellesse skoene tilbage med moderne pasform og materialer af høj kvalitet. Opdater dine minder med Ellesse fashion løbe- og træningssko, som du kan bære med stil og komfort både på og uden for banen.

Ellesse's arv

Grundlagt i 1959 med en drøm om at være det mest stilfulde mærke indenfor sportstøj, Ellesse løbe- og træningssko har gjort det godt med deres sponsorerede aftaler. Det blev startet af den italiensk designer, Leonardo Servadio. Elsket for deres broderede logoer, Ellesse var et af de tidligere mærker, der understregede synlig branding. Men et eller andet sted i 1990'erne, mistede de vejen. Genfødslen skete i 2010 med deres retro kollektion. Med 144.000 tilhængere på Instagram og 80.000 tilhængere på Facebook, er Ellesse tilbage med deres sjove og glamourøse sko.

Sportssko for den ustoppelige til både på og uden for banen

Ellesse træningsskoene overholder den ikoniske Ellesse branding, er værdsat for deres udseende og atletiske præstationer. Alle elsker Ellesse sko på grund af dens minimalistiske design. Drenge, jeres Anzia og Pavia løbe- og træningssko-serie får dig til at føle at du er barfodet, da de er så behagelig og praktisk at have på. Piger, Ellesse har de bedste sneakers til dig. Fra rosenguld, bronze og sølv til hvid og sort. Ellesse tilbyder den rigtige farve til enhver lejlighed. Ønsker du at bære Ellesse med din blomstret kjole? Gå med dine panforte slippers. Ønsker du at se sportslig ud? Tag et kig på Ellesses kollektion indenfor løbe- og træningssko.

Hvad gør Ellesse så speciel?

Ellesse bevæger sig mod bæredygtig mode med Ellesses nye samarbejde med Mecklenburgh. Deres nye miljøvenlige stof er lavet af genanvendt plastik. Er det ikke et stort skridt i sportstøj? Det italienske sportstøj-mærke begyndte indenfor tennis- og ski moden og blev derefter en luksuriøst skodesigner. Nu er de banebrydende i miljøvenlige sportsbeklædning. For at købe dine Ellessse sko skal du kigge på vores komfortable og venlige Ellesse kollektion.

Køb Ellesse online på Footway

Footway er stolt af at kunne tilføje Ellesse sportstøj til sin online kollektion.Vi kender din nostalgiske kærlighed til Ellesse mærket, og vi vil have, at du får det leveret lige hen til din dør. Vores billeder afspejler virkelig skønheden i Ellesse skoene, og du kan købe dine favoritsportsko med et enkelt klik. Naviger rundt på vores nemme at bruge hjemmesiden og blive den stolte ejer af din perfekte Ellesse løbe- og træningssko.

Side 1 af 1

21 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK