Emerica-sko med en dejlig pasform

Emericas sko er det ultimative valg for os, der elsker streetstyle, og som vil klæde os afslappet, men samtidig sejt. Brandet henvender sig også til os, der stiller høje krav til pasform, kvalitet og stil. Find allerede i dag dine nye favoritter! Her finder du et stort og bredt udvalg af stilfulde og cool Emerica-sko.

Emerica-sko - historie og kvalitet

Det er ikke helt overraskende, at Emerica er et amerikansk firma. Med unge grundlæggere, som alle elsker streetstyle, er Emerica et skofirma for det yngre publikum af det yngre publikum. Emericas sko er designet i et godt materiale, såsom ægte læder og holdbart gummi.

Emerica-sko - husk at pleje dine sko

Hvis du tager hånd om dine Emerica-sko, vil de holde lang tid fremover. Mange af skoene i sortimentet er fremstillet af ruskind - et holdbart og flot materiale. Du kan imprægnere skoene med gode skoplejeprodukter, så holder de, selvom de udsættes for vand. Brug skoene sammen med både jeans, chinos og habitbukser.

Emericas sko er online på Footway

Hvis du finder et par Emerica-sko, som du bliver ret vild med, kan du bestille dem lige med det samme! Hos os på Footway er det nemt at shoppe, og med vores hurtige levering vil du kunne få leveret dine sko på ingen tid. Som sædvanlig står vi altid for fragten, returomkostninger og giver dig som kunde hele 180 dages fortrydelsesret.

Emerica sko online

|

Side 1 af 1

×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
Rens alt

14 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×