Emu Australia Sko Online

2 resultater

Populært mærke fra Down Under

Du kan nu få lækre, håndlavede EMU Australia sko i høj kvalitet og særklasse direkte fra Down Under til hele familien her på Footway. Der er utvivlsomt noget for enhver smag!

Direkte fra Australien

Emu Australia sko har efterhånden rigtig mange års erfaring i at lave sko og accessories til både kvinder, mænd og børn. Virksomheden blev oprindeligt grundlagt i 1948 som Jackson's Tannery by Gordon Jackson, der lavede fodtøj, men ændrede sidenhen navnet til det nuværende Emu Australia, da surfer veteranen Andrew Raggett overtog ejerskabet. Emu navnet er taget fra den fine emu fugl. Fra i starten kun at have været kendt i Australien, blev Emu Australia også kendt uden for landets grænser, og med filialer i både USA og Europa, kan du i dag købe deres lækre, håndlavede fodtøj over hele verden.

EMU Australia sko

Du har sikkert set de klassiske Emu Australia ugg og Emu Australia Stinger støvler, som har været yderst populære i en årrække. Mærket laver dog også mange andre fine sko, sandaler og støvler - og det til hele familien, så I alle kan nyde det lækre håndlavede fodtøj. Designet og stilen hos Emu Australia tager udgangspunkt i Australien, hvor det hele startede og stadig foregår, og så følges der naturligvis med i tidens trends og farver. Der bliver lavet mange forskellige modeller og typer til alle aldre og til forskellige lejligheder, så det bliver ikke svært at finde dine nye favorit sko her.

Håndlavet fodtøj til dig

EMU Australia sko bliver håndlavet i Australien af de bedste naturmaterialer, så du som kunde kan være sikker på, at du får fodtøj af højeste kvalitet. Der bliver blandt andet brugt 100% blødt australsk, vandtæt fåreskind, australsk merino uld, åndbart ruskind og lækkert læder, som er blødt og dermed former sig efter din fod. Derudover er der designet en innovativ såkaldt Emu sål, der skal være med til at give din fod ekstra god komfort. Ved flere af modellerne er der en udtagelig indersål, hvis det bliver for varmt oveni den dobbeltsidede fåreskind. Du kan i hvert fald være sikker på fodtøj i særklasse og med mange tanker bag for at give dig det bedste af det bedste direkte fra Down Under.

Emu Australia sko online hos Footway

Er du på udkig efter nye sko og støvler af mærket Emu Australia, så er du kommet til det helt rette sted. Footway har et stort udvalg til hele familien og med de gode fordele, vi tilbyder, bliver det ikke nemmere at shoppe. Du får hele 180 dages åbent køb, prisgaranti, fri fragt og fri returret samt hurtig levering på din ordre. Sikkert, nemt og bekvemt!

Posts about EMU Australia
A
Anonym -
A
Anonym -
Show more posts
Rocklea
FÅ TILBAGE
Side 1 af 1

2 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK