Eskimo Sko Online

83 resultater

Eskimo sko til alle formål

Med Eskimo sko sørger du for at holde dit barns fødder varme og tørre, uanset om de skal bruges til gåture eller en tur på kælkebakken.

Varme og vandtætte støvler til dit barn

Ønsker du et par gode vinterstøvler til barnet, der både er varme, vandtætte og åndbare? Så er Eskimo sko et rigtigt godt bud. Eskimo er et godt nordisk mærke, der designer og producerer vinterstøvler til børn. Støvlerne er tilpasset det nordiske vejr og lavet ud fra de nyeste teknologier og materialer for at sikre det bedste resultat. Vinterstøvlerne er både varme, åndbare og komfortable for børnene at have på, og så er de godt robuste. De er godt isolerede med vandtætte mikrofibre og er 100 % vandtætte. Eskimo støvlerne laves i mange forskellige udgaver, så der er noget til enhver smag.

100 % vandtætte og varme Eskimo sko

Eskimo børnesko er særligt tilpasset til den nordiske vinter og det skiftende vejr med sne, slud og blæst. Støvlerne laves i flere forskellige designs alt efter aldersgruppe. Støvlerne er gode til dagligt brug uanset, om det er til gåture, en tur på kælkebakken eller leg i skolegården. Med Eskimo vinterstøvler sikrer du, at dit barns fødder er varme uanset situationen. En af de mest populære modeller fra mærket er Eskimo curling støvler, som henvender sig godt til de lidt større børn og er lidt mere klassisk i designet. Eskimo støvlerne laves i flere forskellige udgaver og designs, så der er noget til enhver smag.

Nemme at rengøre og kræver kun imprægnering.

Eskimo støvlerne er typisk lavet i ruskind eller syntetisk materiale, begge dele er imprægneret fra starten, hvilket er med til at sikre, at de er vandtætte. Men det er altid en god ide at give Eskimo sko en ekstra tur med en imprægneringsspray, inden de tages i brug første gang. Støvlerne er typisk lavet i lidt mørkere farver, så snavs og skidt ikke ses lige så hurtigt. Støvlerne i syntetisk materiale og med gummibund er nemme at tørre over med en våd klud, mens ruskindet er lidt sværere at behandle grundet den ru overflade. Er skindet blevet snavset, kan man til at starte med prøve at rengøre det med en hårdt opvredet klud, det tager som regel det værste snavs. Ellers kan varm damp fra en gryde, elkedel eller dampstrygejern tage de værste streger/mærker.

Eskimo sko online hos Footway

Footway er en af de mest førende skobutikker på det danske marked, der tilbyder 100-vis af spændende sko til hele familien. Hos Footway tilbyder vi 180 dages returret, prisgaranti og fri fragt. Sortimentet byder på de fleste kendte varemærker og spænder over alt fra børnesko, sandaler, støvler, vinterstøvler, sko, træningssko, ballerinaer osv. Hos Footway er det muligt at finde noget til hele familien, og vi gør altid det bedste for at give dig den bedste kundeoplevelse.

Posts about Eskimo
J
john -
Show more posts
Taty Black
UDSALG
Ramira Black
UDSALG
Scooter man Black
FÅ TILBAGE
Romina Red
UDSALG
Goldy Black
UDSALG
Frosty Black
UDSALG
Taty Taupe
UDSALG
Thrill Red
UDSALG
Scooter lady white
FÅ TILBAGE
FÅ TILBAGE
Trull Lime
UDSALG
Kawro Black
UDSALG
Fnatte Black 06
FÅ TILBAGE
Heimer Black
UDSALG
Kate Black
UDSALG
Imas Tan
UDSALG
Side 1 af 2

83 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK