Esska Sko Online

3 resultater

Esska-sko - komfort og design med niveau

Esska er et skofirma, som retter sig mod den moderne kvinde. Her finder du smukke og trendy sko, som ikke er gået på kompromis med kvalitet, stil eller pasform. For det skal aldrig være et valg. Klik dig frem til et par lækre Esska-sko, som sidder perfekt og passer til både hverdag og fest.

Arkitekten, der blev skodesigner

Det britiske skofirma Esska blev grundlagt af Souraya Karami - arkitekten, der blev skodesigner. Hendes grundidé var at skabe smukke sko til kvinder, hvor det ikke var nødvendigt at vælge mellem komfort, stil eller kvalitet - men hvor alle tre egenskaber var naturligt forenet. Dette gjorde Souraya på elegant vis, og i dag er der massevis af smukke sko at vælge imellem i sortimentet.

Fra fine sandaletter til kilehæle hos Esska

Foran dig ser du et kreativt og smukt sortiment af Esska-sko i forskellige modeller. Fra fine sandaletter og kilehæle til skindstøvler til efteråret og sandaler til sommeren. Vælg blandt en farverig palet og find de sko, der tiltaler dig allermest. Skoene passer lige så godt til et par jeans som en fin kjole.

Esska-skoene er online hos Footway

Lad dig inspirere af vores sortiment af Esska-sko og send bud efter dine favoritter i dag. Her hos Footway handler du altid ubesværet og fleksibelt. Du skal ikke bekymre dig om fragten, for den giver vi. Selv returneringen er gratis, og du får altid 180 dages åbent køb. Nu er der ingen undskyldninger for ikke at investere i et nyt par sko!

Tilly
FÅ TILBAGE
Dawn
UDSALG
Wig
UDSALG
Side 1 af 1

3 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK