Etki Sko Online

0 resultater

Etki-sko i italiensk design

Italien er om noget kendt for deres lækre skokvalitet. Etki er et skofirma, som henter størstedelen af deres inspiration fra Italien, og sortimentet byder på stilige herresko i ægte skind og med en fantastisk pasform. Klæd dig stilrent og fashionabelt både til hverdag og fest, når du går efter Etki.

Etki - til den trendy mand

Etkis sko er tydeligt inspireret af italiensk design inden for herresko. Med gedigne materialer af en høj kvalitet som ægte skind, slidstærkt gummi og en blød fodseng er Etki-sko det ultimative valg for den trendy mand. Etki er nok bedst kendt for deres stilige loafers og sneakers.

Etki-sko til både jeans og habitbukser

Dine Etki-sko kan du bruge både til et par lækre jeans, men også til habitbukser, når du vil give den lidt ekstra gas. Etkis sko er fremstillet af skind, så det er vigtigt, at du rengør og behandler dine sko med de passende plejeprodukter. Regn er ingen hindring for dine Etki-sko, men prøv alligevel at undgå de værste syndfloder.

Etki-sko online hos Footway

Velkommen indenfor i dit helt eget skoparadis - Footway! Her kan du fra sofaen med få klik få et par flotte Etki-sko bragt hjem til din bopæl. Vi leverer lynhurtigt, og fragten er altid på vores regning. Er der noget, der falder lidt ved siden af, skal du heller ikke bekymre dig om returneringen - den giver vi også.

Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×