F-Troupe Sko Online

9 resultater

Skomærke med appel til kendisser

Vil du være med på moden og gå i samme fodtøj som flere kendisser, så er det F-troupe sko, du skal gå efter. Unikt lækkert designet fodtøj til både kvinder og mænd direkte fra London.

Selvlært designer får succes

Det er ikke mere end 13 år siden, at den selvlærte designer Mick Hoyle lancerede F-troupe sko. Det startede ydmygt og småt i London og den lille skobutik i Soho stadig ligger den dag i dag. Siden lanceringen er det dog gået rigtig stærkt, og der er stor efterspørgsel på mærket rundt omkring i verden nu. Skuespillere som Keira Knightley, Sienna Miller og Kristen Stewart er alle kunder og konvetitter, der er faldet for mærket, og der produceres og designes fodtøj i form af blandt andet ballerinaer, støvler, sko og wedges til både kvinder og mænd og til ganske fornuftige priser.

Originale designer F-troupe sko

Der er noget for enhver garderobe, alder og køn, når det kommer til F-troupe sko, og Footway er stolte over at kunne præsentere et bredt udvalg af designermærket. Sommeren er lige om hjørnet, så F-troupe Butterfly sandalen er oplagt til en let sommerkjole. Hvis du er mere til højhælede, kunne F-troupe knot Wedge være en fin mulighed. Skoene er unikke og går lige fra androgyne drengepige støvler til fine sandaler, mandesko og ballerinaer. Du får helt sikkert ikke et stykke fodtøj, der ligner F-troupe. Det er originalt, innovativt og med mange fine detaljer og skønne farver. En sko man bliver glad af at have på.

Lækre materialer til gode priser

Selvom der her er tale om en designer sko i høj kvalitet, er målet for F-troupe sko at gøre deres fodtøj tilgængeligt for alle. Alle sko bliver lavet i de bedste materialer på markedet - læder, skind, tekstil og ruskind. Sålen er typisk af gummi og pasformen normal, men med de gode materialer på både inder- og yderside, formes skoen efter din fod. Der er på nogle af skoene fine detaljer som ponyhår, farverige sløjfer og smarte spænder. Husk altid at imprægnere dit læderfodtøj både inden brug og løbende. På den måde kommer det til at få en meget længere levetid.

F-troupe sko online hos Footway

Se det store udvalg af de helt unikke sko fra F-troupe, men også mere almindelige sko på Footway. Hvis du har fundet drømmeskoene, er du kun et par klik væk fra at gøre dem til dine. Footway gør det nemt og sikkert for dig at shoppe og med fri fragt og fri retur, 180 dages åbent køb og en hurtig levering på din ordre, bliver det ikke nemmere.

Side 1 af 1

9 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK