Fashion by C - med masser af troværdighed

Fashion by C-sko er modeller, der skiller sig positivt ud fra mængden. Det sker bl.a. via spændende materialevalg og detaljer, og sortimentet tæller endvidere alt fra høje støvler til flade sko, så man må sige, at der er noget for alle parter. Kendetegnet er trend og mode, der mikses med en rocket attitude, og samtidig er Fashion by C et brand, du kan stole på i alle parametre af skoproduktionen.

Fashion by C's historie

Fashion by C blev etableret af Camilla Randehed og Magnus Johansson, og gennem årene har man satset på samarbejder med designere som bl.a. Michaela Forni. Stilen har som nævnt et gennemgående rocket udtryk, og et stort antal af skomodellerne fås både med nitter og farver, der virkelig skiller sig ud. Fashion by C-sko er kort og godt high fashion til fremragende priser.

Husk at pleje dine Fashion by C-sko

Selvom man vælger kvalitetssko som dem fra Fashion by C, er det altid vigtigt at huske at give dem den rette pleje med produkter, der passer til materialet, og som efterfølger producentens vejledning. Plejer du dine sko, kan de klare diverse vejrudfordringer, og materialet beholder den oprindelige glans. Det betyder, at du kan blive ved med at matche dem med de forskellige outfits.

Fashion by C-sko online på Footway

Når du vælger at handle på Footway, er det både nemt, enkelt og sjovt. Vi tilbyder dig et bredt udvalg af Fashion by C-sko til den trendy kvinde, og via vores hurtige levering kan du snart bære dine nye sko på arbejdspladsen eller dansegulvet. Husk, at vi som fast standard giver dig 180 dages åbent køb, og i denne periode kan du således frit gøre brug af din returret.

Fashion by c sko online

|

Side 1 af 1

×
×
Super! Nu har vi gemt den!
Og der havnede en favorit til samlingen :)
Rens alt

25 Resultater 
For at holde styr på hvilke sko du har i shoppingkurven, hvilken størrelse du har valgt at filtrere på mm. anvender vi så kaldte cookies. Igennem at fortsætte surfe på Footway.dk godkender du at vi gør det.×