Fila Sko Online

28 resultater

Fila sko - til sporty livsstil

Fila sko er for dig der lever en aktiv hverdag og går op i mode. Skoene er smarte og samtidig yderst komfortable selv ved flere timers brug.

Fila populært i mere end 100 år

Fila blev etableret i 1911 og er dermed et af de ældste sportsmærker i verden. Fila er familieejet og blev i sin tid åbnet af to brødre. Til at starte med var det primære fokus sportstøj af høj kvalitet, men i takt med at mærket blev mere verdenskendt, blev sortimentet udvidet og i dag omfatter sortimentet alle former for sportsudstyr. Fila har gennem tiderne sponsoreret flere af de største sportsstjerner, heriblandt Boris Becker og Björn Borg. Disse sponsorater har været med til at markedsføre brandet, så det i dag er verdenskendt. Fila sko bliver lavet både til mænd og kvinder. Skoene er lette, ergonomisk korrekte og komfortable at have på.

Fila sko til ham og hende

Fila har gennem tiden formået at skabe et sportsmærke, der ikke bare leverer et lækkert og afslappet design, men også en helt enestående komfort. Hver kollektion er da også tilpasset den seneste trend, og alle produkterne fremstår casual og cool. Fila er mærket for dig som lever en aktiv hverdag og skoene fra Fila kan både bruges til sport og til fritid. Sortimentet fra Fila byder på Fila herre sko og Fila Dame sko, hvor især sneakers er godt sælgende. Skoene laves i flere flotte farver og mønstre, så der er noget til enhver smag, især Fila blå sko er i høj kurs til dagligt brug, da de er gode at have på og passer godt sammen med jeans.

Fila sko - nemme at rengøre

Fila skoene bliver primært lavet i tekstil, for at opnå et let resultat, der ikke tynger dine fødder. Flere af skoene har en kombination af tekstil og ruskind. Bunden er lavet i gummi, som gør skoen god og behagelige at gå på og sikrer dig optimal komfort i flere timer. Dine nye Fila sko er behandlet fra starten, som gør den mere robust i forhold til alt vind og vejr. Det anbefales dog altid at give dine nye sko en ekstra omgang imprægnering, inden du tager dem i brug for første gang. Snavs og skidt fjernes nemt med en våd klud.

Fila sko online hos Footway

Fila dame sko og herresko bliver lavet i flere forskellige smarte designs, du kan finde en stor del af udvalget hos Footway. Footway er en af de største online skobutikker på det danske marked, der tilbyder sko til hele familien. Footway har et stort udvalg af kendte mærkevarer, hvad enten du er på jagt efter børnesko, sandaler, støvler, vinterstøvler, sko, træningssko, ballerinaer eller vandrestøvler. . Hos Footway tilbydes der 180 dages returret, prisgaranti, hurtig og fri fragt.

Posts about Fila
V
Vinni Vilhelmsen -
A
Alexandra Dybdahl Jensen -
Show more posts
FÅ TILBAGE
FÅ TILBAGE
FÅ TILBAGE
Side 1 af 1

28 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK