Fiona McGuinness, Sko

3 resultater

Fiona McGuinness - sko til den moderne kvinde

Det australske skofirma Fiona McGuiness orienterer sig mod den moderne og urbane kvinde. Skoene er tilpasset dig, som er på farten, er modebevidst og desuden stiller høje krav til kvalitet. Her kan du blive inspireret af et bredt sortiment inden for Fiona McGuiness-segmentet.

Fra Rod Klau til Fiona McGuinness

Det er den australske designer Rod Klau, som er ophavsmand til det succesfulde brand Fiona McGuiness. Filosofien var at skabe komfortable og smukke sko til hverdagen og i et væld af spændende modeller. Skoene fremstilles af et virkelig godt og slidstærkt skind fra Europa. Designet afspejler skindets herkomst og fremviser et tydeligt præg fra de europæiske stilretninger.

Tips til stil og pleje af dine Fiona McGuinness-sko

Skal dine Fiona McGuiness-sko holde sig flotte og behagelige så længe som muligt, skal du børste dem rene og smøre dem med de rette plejeprodukter til skind. Sammen med en kjole skaber du hurtigt et lækkert outfit med dine Fiona McGuinness-sko.

Fiona McGuinness-sko nu online hos Footway

Giv dig selv glæden ved at eje et par kvalitetssko fra Fiona McGuinnes og træd velklædt ud til både hverdag og fest. Her hos Footway er det let at shoppe flotte sko, da vi har samlet et bredt udvalg af kvalitetssko til alle trendy kvinder. Fragt og returnering er gratis, og du får altid 180 dages åbent køb.

Nyheder
Hylden med gode fund
Side 1 af 1

3 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK