Ballerinasko

884 resultater

HosFootway har vi virkelig mange ballerinasko fra mærker som Think, Bullboxer, Elnaturalista, Mjus og mange andre skønne mærker. Du kan surfe rundt blandtballerinasko i stof, polyester, læder og ruskind. Vi forhandler hundredvis afmodeller og har masser af forskellige farver på lager.

Ballerinaskoblev i begyndelsen anvendt til klassisk ballet, men lidt efter lidt forstodflere og flere charmen ved denne praktiske skotype. I dag er de et must ienhver garderobe og passer fortræffeligt til alt. Tag et par mønstrede på til dinejeans eller shorts, et par stribede til kjolen og et par enkeltfarvede, hvis duskal dresse op. Ballerinasko er enkle, elegante og effektive. Få gang idansegulvet på natklubben, gå en tur i solskinnet, tag dem på til jobsamtaleneller på stranden. Dine ballerinasko kan endda bruges som supplement til dineandre sko. De er perfekte, hvis du har lidt ondt i fødderne efter en lang afteni høje hæle. Smid stiletterne og skift dem ud med dine flotte og praktiske ballerinasko.Du kan endda have bare fødder i ballerinaskoene. Vær dog opmærksom på, at skoenekan komme til at lugte en smule. Et tip er derfor at bruge lidt tørshampooeller stille skoene ud i kulden! Husk, at det ikke er fodsveden i sig selv, derlugter, men derimod bakterierne. Anvend f.eks. lidt håndsprit på fødderne, også forsvinder lugten umiddelbart efter. Hvis du alligevel vil have strømper på,så vælg et par lave eller en model, der passer særligt godt til ballerinasko.

 

Altefter materialet skal dine ballerinasko plejes på lidt forskellig vis, men ensåkaldt ruskindssten er ideel til dine lærredsballerinaer, mens rengøringsskumpasser til dine ballerinasko i skind eller polyester.


Ballerinasko er små, smarte og smidige modeller, og de passer perfekt ned ihåndtasken. Så hvis der skal danses i aften, så tag dem endelig med! Du kan nemtskifte til ballerinasko, når DJ’en spiller op, så du slipper for at skulle stikkefusserne ned i stiletterne, når det for alvor går løs på dansegulvet.

Side 1 af 15

884 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×