Ilse Jacobsen Flade Sko

11 resultater

Ilse Jacobsen - ægte skandinavisk design fra Danmark

Et par sko fra Ilse Jacobsen er lig med stil, elegance og kvalitet. Hver model er dybt forankret i den skandinaviske mode, hvor komfort er et af de vigtigste elementer for designet af en god sko. Ilse Jacobsen fremstiller smukt skårede modeller i naturmaterialer, og sortimentet spænder over alt fra lave sandaler til højhælede festsko og robuste støvler i flotte farver som metalgrå og mulberry pink. Der er ikke én enkelt kollektion bag Ilse Jacobsens design, men derimod flere varianter, der alle er inspireret af den samme filosofi: At skabe sko, som du kan nyde, så du føler dig naturligt smuk.

Mode og komfort er alfa og omega

Ilse Jacobsens sortiment består af en række forskellige modeller og farver, hvor du bl.a. kan vælge gummistøvler i en smuk turkis farve, som sammen med et par af de lyse denimbukser og en oversize trøje bidrager til et shabby chic-hverdagslook. Du kan også finde de Ilse Jacobsen sandaler, der gør feriekjolen til et perfekt outfit, samt klassiske pumps med en bredere hæl i mørkt ruskind, der passer fint til arbejdshabitten. Hver sko udstråler femininitet og romantik. Dette er sko til modebevidste piger, der kan lide shabby chic-stilen. Med Ilse Jacobsen får du en god portion stil, men også en masse komfort for pengene plus muligheden for at eksperimentere med farver og form.

Et lille brand, der har vokset sig stort på kort tid

Ilse Jacobsen Hornbæk er en dansk virksomhed, der blev grundlagt i 1993 af designeren Ilse Jacobsen. I dag fremstiller hun ikke blot sko, men også tøj og tilbehør. Jacobsens første kollektion bestod faktisk kun af ti skomodeller. Men det lille brand voksede sig stort på få år, og Ilse Jacobsen var snart klar til at lancere en komplet damekollektion. I dag designer Ilse Jacobsen fire kollektioner om året, der består af to skokollektioner og to tøjkollektioner, hvor der også indgår accessories.

Ilse Jacobsen på Footway.dk

Footway.dk har en bred vifte af Ilse Jacobsens klassiske modeller med alt fra stilfulde pumps til smukke sandaler i forskellige farver. Den brede vifte indebærer, at mærket ofte kan tilbyde lige det, du leder efter, uanset om du er ude efter en fest- eller hverdagsko. Gode materialer og et træfsikkert design kendetegner Ilse Jacobsen-skoene, der skiller sig ud fra mængden.

Side 1 af 1

11 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK