Dress Sko

1.058 resultater

Har i fest eller?

Skal du købe skofor højtider, bryllup, 30-års fest, nytår eller nogen anden speciel dag?Fantastisk! På Footway har vi fundet frem rigtige fine sko til alle storefester. Fine sko er trods alt det som gør dit outfit – får det sidste touch idin stil, som et smukt prik over i’et.

Fine sko tilpiger

Et par højhæletsko er naturligt at tage på inden festen. På Footway finder du mange modeller,vores mest populære højhælet sko kommer fra Werner Kern Bridal, Shoe Ahi bar,Supertrash og Donna girl. Til en stor fest når manden har smoking på og pigenen fin balkjole, passer et par farveglade eller diskrete sandaletter ellerpumps godt – glem ikke at kjolen skal gå helt ned til gulvet. Hvis du går tilen fest i en aften kjole, hvilket er rigtig fint hvis manden har en flotsmoking på, passer et par fine sko i lak godt. Laksko passer også godt til enlang festkjole eller en nederdel, men hvis invitationen siger blazer så skiplak skoene.  

Dress sko tilmænd

Et vel siddendejakkesæt, smoking eller blazer – alle sæt har det bedst med et par dress sko.Hos os finder du et stort udvalg af mærker, de mest populære er Loake, Ecco ogDahlin. I dag bestemmer du selv hvilke sko du vil have på til dit jakkesæt,selvom det sikre valg er et par sorte Oxford sko. Mange gange forventes det atman har sorte sko på til et mørkt jakkesæt, så det er smart at have mindst etpar så man altid er forberedt hvis man skulle få en invitation til en storfest. Under vinteren og efteråret kan du bære et par flotte støvler ellerChelsea-boots til et jakkesæt eftersom bukserne dækker skaftet. Skaf dig et parskind sko eller ruskindsko? Hvis du vil være elegant i et gråt jakkesæt: Køb etbar brune brouges! Husk at smører og børste dine brouges så at hullernetilstoppes. Uanset hvad du leder efter og hvad invitationen siger så finder dudine dress sko her. Der er sko i silke, fløjl, ruskind, læder med høje hæle ogkoventuelle såle.

 

Fine sko til børn

Hvis både mor ogfar er smukt klædte kan børnene også have ret til at være lidt finere. Det erabsolut ikke noget de skal være og naturligvis kommer det an på barnets alder –men et par fine, søde børnesko er altid dejlig. Vores mest populære børneskofor fester kommer fra Wildflower og Marco Bossi. For teenagere gælde det samme.Tøjstil er lidt mere valgfri, selvom jeansen måske ikke skal tages med tilfinere fester. 

Side 1 af 18

1058 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×