Footi Sko Online

23 resultater

Footi

Det klassiske Viking Footwear er kommet op med noget stilfuldt og spændende for børn. Footi er et helt nyt mærke fra etablerede Viking Outdoor Footwear, der fokuserer på børnesko. Dette er deres første efterårs-/vinterkollektion for 2017 med komfortable og stilfulde sko til børnene.Sko fra Viking skiller sig ud fra mængden på grund af deres interessante designs og den fantastiske kvalitet. Skoene er både behagelige og trendy, og fordi de beskytter fødderne på en smart måde. Hvad mere kan du ønske sig?

Hvad er det, der er så fantastisk ved Footi?

Viking er et veletableret skomærke, der har lavet en fantastisk plan for at sikre, at deres nye Footi-kollektion er en succes.

Deres designs til disse børnesko er alle inspireret af coole design fra streetsport. Dette gør dem unikke, smarte og stilfulde! For at gøre Footi til noget virkelig ekstraordinært har Viking dedikeret et specielt team til at designe skoene. Teamet arbejdet i London og fokuserer udelukkende på design og udvikling af kollektionen. Det eneste formål er at sikre, at Footi og Vikings produkter er anderledes og unikke.

Footis sjove og sporty design er ikke den eneste fordel ved mærket. Med mange års erfaring og et godt omdømme i branchen kan du stole på, at Viking leverer kvalitet - faktisk har de gjort netop det siden 1920. Erfarenheden vil med garanti have en positiv effekt på den nye Footi-kollektion. Desuden har Footi et team, der konstant arbejder for at gøre mærkets børnesko ekstraordinære. De vælger omhyggeligt farve, form og materiale til de forskellige sko. De ved, at børnefødder også fortjener sko, som ikke kun er behagelige og holdbare, men også stilfulde. Det kræver megen forskning, som teamet hos Footi undersøger med glæde!

Hvad kan du forvente af Footi?

Mærkets første kollektion er til efterår/vinter 2017, som ramte butikkerne i juli (heldigvis!). For dem, der er interesserede i deres børnesko, kommer der tre kollektioner ud om året: forår/sommer, efterår/skolestart og efterår/vinter!

Det betyder, at du altid vil kunne finde et par gode sko fra et mærke, man kan stole på - uanset årstid og vejr. Uanset hvilken stil eller hvilke outfits dit barn foretrækker, så har kan Footi skoen, der passer til øjeblikket, både inde og ude.

Side 1 af 1

23 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK