Fred Perry, Sko

28 resultater

Fred Perry-sko med et preppy twist!

Preppymoden er en af de stilarter, der altid lever inden for moden. Den klassiske, konservative og stilsikre moderetning er yderst populær, og her får du preppystil, når den er bedst! Fred Perrys sko er designet i gode materialer og har en behagelig pasform. Stilen emmer af vintage, sport og en tidløs elegance. Her kan du vælge mellem et bredt udvalg af Fred Perrys sko - både til mænd og kvinder. Find dine favoritter og klæd dig pænt til både hverdag og ved de helt særlige lejligheder.

Historien bag Fred Perry

Fred Perry er et internationalt anerkendt mærke, der har eksisteret siden 1952. De to tennisspillere Fred Perry og Tibby Wegner grundlagde i fællesskabet brandet, og fra begyndelsen satsede de på simple svedbånd, men udviklede siden hen en bredere forretningsidé. I dag kan du således købe moderne og komfortable sko samt beklædningsgenstande og træningstilbehør fra Fred Perry.

Fred Perry-sko til habitbukser eller chinos

Bedst af alt, når det kommer til Fred Perrys sko, er, at du kan bære dem sammen med både et par pæne habitbukser eller chinos, men de fungerer også fint til et par afslappede denimshorts. I sortimentet findes der alt fra simple lærredssko i flotte farver til lækre ruskindssko til efterår og vinter, og du kan derfor dække dit skobehov med ét enkelt brand.

Fred Perry online på Footway

Footway har samlet et stort og interessant sortiment inden for Fred Perry-sko. Det skulle gøre det muligt for dig at finde dine personlige favoritter. Du kan ganske nemt købe dine sko, som vi sender super hurtigt. Fragten er altid gratis hos os, og det samme gælder omkostninger i forbindelse med returvarer. 180 dages fortrydelsesret får du også med i købet, så du har masser af tid til at prøve skoene i fred og ro.

FÅ PÅ LAGER
Side 1 af 1

28 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK