Frye Sko Online

3 resultater

Frye sko - en amerikansk klassiker

Læder i særklasse, godt håndværk og årelang erfaring. Alt dette får du hos Frye sko, der designer og producerer lækkert fodtøj til hele familien samt flotte tasker og accessories.

Mange års erfaring ligger bag

Det er ikke mange amerikanske mærker, der har så lang en historie som Frye sko. Virksomheden blev nemlig allerede grundlagt helt tilbage i 1963 af John A. Frye. Her blev den allerførste butik åbnet i byen Marlboro i staten Massachusetts. Igennem alle årene har fokus og dedikationen været at lave et godt stykke håndværk i form af fodtøj til kvinder og mænd. I dag er kollektionerne dog udvidet til også at lave sko til børn samt accessories og lækre lædertasker. Siden den spæde start har Frye været lig med succes, og blev hurtigt et af de bedst sælgende mærker i landet. I dag bliver mærket solgt rundt omkring i hele verden.

Frye sko stilen

Der er naturligvis hentet en del inspiration, hvad angår stil og design, fra USA. Du kan stadig få Frye støvler i ægte cowboy stil, men kollektionerne bevidner også, at der er fulgt med tiden. Fine sandaler, lækre læderstøvler og klassiske stiletter er blot nogle af de typer sko, som Frye producerer. Prøv blandt andet den flotte Frye Veronica model, som passer til stort set alt slags tøj. Du/I kan nemt finde jeres nye favorit sko til hele familien her, da der uden tvivl er noget for enhver smag. Kig nærmere på Footway, vi har et stort og bredt sortiment af mærket.

Godt håndværk og materialer

Du kan være sikker på, at dit fodtøj fra Frye sko kun kommer i den allerbedste kvalitet og er lavet af de bedste materialer og med det bedste håndværk. Det er ren forkælelse til dig og dine fødder. Ekstraordinært lækkert læder, der er designet i Italien og smurt med naturlige olier, gør, at du får en blød og komfortabel sko, der gør pasformen endnu bedre. , Sålerne er typisk i gummi, for at sikre en god komfort til dine fødder. Husk endelig at imprægnere dit nye læderfodtøj inden brug og derefter løbende. Så har du dit Frye fodtøj i endnu længere tid.

Frye sko online hos Footway

Nu kan du også finde det populære mærke Frye i Danmark. Find et bredt udvalg her hos Footway. Vi gør det nemt og bekvemt for dig at shoppe nyt fodtøj til hele familien og giver samtidig service i særklasse. Du får blandt andet din ordre sendt hurtigt og kvit og frit, vi har prisgaranti, hele 180 dages åbent køb og fri returret, hvis du mod forventning skulle ønske at sende pakken tilbage. Bliver det nemmere?

"

Side 1 af 1

3 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK