Gaastra, Sko

1 resultater

Gaastra-sko - så blev det pludselig sommer!

Kan du mærke sommerstemningen sprede sig? Her kommer nemlig skoene fra Gaastra, der er klar til at lade dig indvie sommeren med kilehæle i seje mønstre, eller har du overvejet et par herlige sejlersko? I vores sortiment har vi gjort plads til de super flotte Gaastra-sko, der er en premium sko, som føles behagelig, samtidig med du får det smarte look, der giver dig masser af sommerstemning, selv på en lidt råkold dag.

Gaastra-sko med rødder tilbage i 1800-tallet

Lad os se lidt nærmere på selve brandet Gaastra, der blev grundlagt af Douwe Gaastra. Historien går helt tilbage til 1897, hvor brandet var kendt for deres produktion af sejl, og man må da også sige, at skoene nærmest er født ud fra passionen for sejlbådene på havet. Brandet har altid haft en klar designfilosofi, og den går på at forene komfort, funktion og stil i en og samme sko.

Gaastra til året rundt-brug

Gaastra-sko er elsket af kunderne, da det er et skobrand, der er klar med sko til året rundt. Når træerne folder sig ud i forårsmånederne, og du så småt mærker sommervarmen, er det ideelt at kigge nærmere på Gaastras smarte kilehæle, eller måske frister det med sejlersko og sneakers i ægte skind? Til efteråret passer det fremragende med et par Gaastra læderboots. Husk endelig at passe godt på dine skindsko ved at bruge de rette skoplejeprodukter, som vi naturligvis også forhandler her på hjemmesiden.

Gaastra hos Footway

Er der noget bedre end en forkælelsesgave til sig selv? Det kunne passende være et par Gaastra-sko, der kan lyse enhver trist mandag op eller gøre dig klar til en sjov fest i weekenden. Her hos Footway er vi klar med et gigantisk udvalg, og du får naturligvis leveret dine yndlingssko hurtigt. Dine sko leveres endvidere med gratis fragt, fri retur og 180 dages åbent køb, så du har god tid til at teste dine nye sko.

Awning
UDSALG
Nyheder
Awning
UDSALG
Side 1 af 1

1 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK