Gardenia Sko Online

33 resultater

Gardenia - klassisk dansk stil

Gardenia er et dansk mærke, som blev grundlagt i 1941 i det smukke København. Gardenia er målrettet kvinder, som gerne vil være placeret rigtigt i tiden, men stadig foretrækker et klassisk og tidløst look. Skoene er af høj kvalitet, er yderst komfortable og er udformet i et smukt og tidløst design. Designerteamet har som mål at hele tiden være på forkant i forhold til materialevalg og ideer. I kollektionerne finder du sommerlige sandaler, klassiske støvler og stilrene pumps i alt fra diskrete jordfarver til stærke farver, som suger blikket til sig.

Gardenia sko - autentiske og håndlavede

Det var danskeren Herman Gutkin, der grundlagde Gardenia. I opstarten fremstillede man håndlavede træsko, men skiftede retning i 50'erne og begyndte i stedet at fremstille moderigtige damesko, som skulle være stilige, men uden at give afkald på komforten. Lige siden det sidste par sko forlod Hermans hænder, har Gardenia fokuseret på at opretholde den høje kvalitet med base i en solid håndværkskunnen, noget man holder fast i med stolthed. Til daglig styres foretagendet af tredje generation Gutkin - Allan, Hermans oldebarn, som leder firmaet mod nye horisonter. Mærket er flere gange blevet kåret som det mest populære danske mærke og fortsætter med at smykke kvinders skogarderobe verden over.

Eksklusivt design med Gardenia

Gardenia forener klassisk og eksklusivt design med markante indslag af de mere sæsonbetonede trends. Det er stadig et fremadstræbende og nytænkende mærke, som skaber produkter til kvinder, der stiller høje krav til kvalitet og komfort. Gardenia er ikke slave af tidens tendenser, men skaber dem år efter år. Kombinér disse fantastiske sko med en formel dragt og skab et stilrent businesslook eller vælg et par farvestrålende pumps og frisk dine yndlingsjeans op sammen med en top. Hvad end du vælger, vil skoene tilføje en yderligere dimension til din garderobe og ikke alene forny, men også forbedre din stil. I kollektionerne finder du alt, hvad du kunne drømme om, lige fra kække og farvestrålende power-pumps til mere nedtonede sommersandaler til stranden og solbeskinnede dage!

Gardenia hos Footway

Du finder Gardenia og en lang række andre mærker her hos Footway. Tusindvis af mulige favoritter står klar til at blive sendt hjem til dig og gøre din skokollektion komplet. Hos os får du altid fri fragt og returnering, så du kan shoppe sko så nemt og bekvemt som muligt! Har du spørgsmål, sidder vores dygtige medarbejdere i kundeservice klar til at hjælpe dig med alt, hvad der kunne undre dig, om det så gælder din bestilling, levering eller noget helt andet. Lad shoppeturen begynde!

1312302
UDSALG
1312034
UDSALG
1312424
UDSALG
1312021
UDSALG
Side 1 af 1

33 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK