Giacomorelli Sko Online

3 resultater

Giacomorelli-sko med et innovativt design

Ønsker du dig et par nye, flotte, men stadig unikke sko med hæl, er der noget godt i vente fra skobrandet Giacomorelli. Her er et spændende sortiment med smarte damesko i smukke farver og solide materialer. Forkæl dig selv med en dejlig gave midt i ugen og sæt prikken over i'et på dit outfit.

Giacomorelli-sko - øst møder vest

Giacomorelli blev grundlagt af Giacomo Morelli i 2009. Den unge mand havde studeret mode i Milano og fik herigennem nye idéer. Hans karakteristiske design er en spændende blanding af øst møder vest med en påvirkning fra gamle samuraier og vestlig mode. Ud over flotte damesko fremstiller Giacomorelli også fremragende herresko med innovative detaljer, der ikke er bange for at skille sig ud.

Giacomorelli-sko - forvent en høj kvalitet

Giacomorellis sko er fremstillet af ægte læder, og skoene holder en høj kvalitet. For at dine Giacomorelli sko skal holde sig pæne så længe som muligt, er det godt, hvis du plejer dine sko med produkter til netop læder. Disse flotte sko med hæl kan du bære til en smuk festkjole sammen med dine foretrukne accessories. Eller sæt prikken over i'et, når det gælder dit hverdagsoutfit.

Giacomorellis sko online på Footway

Giacomorelli sko er super lækre! Forkæl dig selv med et par farverige og anderledes sko af højeste kvalitet. Vi på Footway arbejder altid effektivt for, at du får dine nye sko hjem til dig så hurtigt som muligt. Du har masser af tid til at prøve skoene - 180 dages åbent køb. Vi står desuden for fragtomkostningerne i forbindelse med forsendelse og returneringer.

156
FÅ PÅ LAGER
150
UDSALG
Side 1 af 1

3 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK