Grå Sko Online

5.573 resultater

Grå sko – et statement piece?

Grå sko kan være alt andet end kedelige, og de kan uden problemer blive et mindst lige så stort statement piece som de mere farverige varianter. Det hele lægger i detaljerne og materialevalget, ligesom snittet kan give skoen en eksklusiv følelse. Omvendt er et par grå sko også en god basissko, idet de kan sammensættes med så mange forskelligartede accentfarver og forskellige former for outfits. Den grå sko fungerer f.eks. både til de mørke arbejdsbukser, de mere afslappede jeans samt et par festbukser. Her på Footway.dk har vi en række gode bud på suveræne hits inden for segmentet grå sko, så kig med og lad dig inspirere.

Find dine grå sko på Footway

Bruger du vores smarte filterfunktion til at lede efter grå sko, falder du hurtigt over nogle af vores mange klassikere. Det gælder f.eks. de ultrapopulære UGG-sko, der med deres bløde fåreskind forkæler enhver fod og betragtes som en rigtig kvalitetsvare. Er du netop ude efter et par hjemmesko, er også både Glerups og Shepherd nogle af de mange topmærker, der er med i kampen om at vinde din gunst. Andre smarte klassikere i den grå farve kunne være gummistøvlerne fra Ilse Jacobsen eller et par grå støvler fra det engelske topbrand Dr. Martens. Måske elsker du at være på farten, hvorfor du har brug for et par elegante sneakers, der stadig gerne må være lidt mere end blot et par sneakers. Har du mon overvejet de grå slangeskinds-sneakers fra A Pair, pailletvarianten fra Amust eller modellen Kyle High Top 081 fra Michael Michael Kors? Vi har naturligvis også taget både sportssko, sandaler, støvletter samt pumps med i sortimentet!

Grå sko – beskyt dem mod snavs

Den grå farve kan være ret modtagelig over for alt fra vand til små pletter, der kan være med til at sætte grimme skjolder på overfladen, og det er derfor vigtigt, at du tager et par forholdsregler, inden du tager dem med på tur. Langt de fleste sko, der er forarbejdet i naturmaterialer som læder og skind, bør imprægneres, før de tages i brug. Imprægneringen sprøjtes på i et tyndt lag i et velventileret rum, gerne i en afstand af ca. 20 cm. Når skoene er imprægneret, beskyttes de mod vand og snavs, men du skal dog stadig være varsom med at hoppe direkte ned i vandpytter, når du bærer dine grå sko. Imprægnering er en hjælp, men beskytter ikke 100% mod diverse skjolder. Så et godt tip er at lade de sarte grå sko stå, hvis det står ned i stænger, eller du skal bevæge dig gennem et mudret terræn. Husk også at følge op med supplerende pleje i form af skocremer og lign. Det giver dig ikke alene en flot sko, men også en sko, der er langtidsholdbar.

Gode tilbud på grå sko

Hos Footway vil vi gerne gøre din skoshopping lidt ekstra sjov. Derfor er der uanede muligheder for at sammensætte en både farverig og mere diskret skosamling med vores små 30.000 sko, der alle er på lager. Desuden får du kundefordele som gratis fragt, fri retur, hurtig levering og hele 180 dages åbent køb, hvor du inden for denne periode kvit og frit kan returnere skoene – men vi tror, at du får svært ved at slippe dem. Kig forbi vores webshop og få et skønt indblik i Footway-universet.

Irving Black
UDSALG
Isak Black
UDSALG
Gyda Black
UDSALG
Side 1 af 93

5573 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK