Gram Sko Online

10 resultater

Gram-sko i et skandinavisk design

Investér i et par komfortable og flotte Gram-sko og få stor glæde af det smarte design. Med Gram sneakers har du altid et godt valg i skoskabet, uanset hvilket outfit du vælger. Skoene kan med stor komfort bæres hele dagen, hvorfor de er ideelle til arbejdsbrug eller de situationer, hvor du skal ud at gå en del. Få inspiration fra vores sortiment og vælg et par Gram-sko, der appellerer til netop din personlige stil.

Stilfulde, skandinaviske Gram-sko

Gram er et populært og anderledes skofirma, der blev grundlagt i Stockholm. Med skandinaviske og rene linjer i designet er Gram-sko utroligt smagfulde. Virksomheden tilbyder fodtøj til både mænd og kvinder, så familien kan frit vælge blandt flotte Gram-sko i frække mønstre eller vælge noget mere diskret og ensfarvet.

Gram-sko - med et optimalt greb

Grams sneakers er fremstillet i gode materialer, der er både holdbare og funktionelle. Med en slidstærk gummisål opnår du altid et optimalt greb. Undgå dog at gøre skoene fugtige, for så vil de holde sig pæne og komfortable år efter år. Sæt dem sammen med en stram kjole, et par chinos eller dine yndlingsshorts, og så er du godt kørende.

Footway er klar med dine Gram-sko

Grams sko kan du med fordel bære til livets forskellige lejligheder. Bestil dine favoritter, og så sender vi dem med det samme. Footway giver dig altid gratis fragt og fri retur. Du har endda hele 180 dages åbent køb, så du har god tid til at prøve skoene og bestemme dig. Und dig selv en sjov og dejlig gave til hverdagsbrug hos os på Footway!

380g
SALE
358g
SALE
358g
SALE
380g
FEW LEFT
497g
FEW LEFT
420g
FEW LEFT
380g
FEW LEFT
488g
FEW LEFT
380g
FEW LEFT
358g
SALE
Hylden med gode fund
Side 1 af 1

10 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK