Graninge Sko Online

58 resultater

Kvalitet og godt håndværk

Graninge sko er lig med optimal komfort, høj kvalitet, godt håndværk og slidstærke gummisåler, så du kan koncentrere dig om det, det handler om. At være udendørs og nyde naturen.

Et svensk kvalitetsmærke

Den første Graninge sko så dagens lys i 1951. Den svenske virksomhed blev grundlagt med det formål at lave gode og holdbare udendørs støvler og sko til det aktive menneske - hovedsageligt mænd - og sådan er det stadig den dag i dag, selvom der nu også er designet og produceret Graninge fodtøj til kvinder. Nordiske Graninge har loyale forbrugere over hele verden, og er et af de foretrukne mærker, når det kommer til udendørs aktivitet. Den årelange erfaring virksomheden har og den høje kvalitet, fodtøjet kommer i, gør, at der stadig er stor efterspørgsel på det populære mærke rundt omkring i verden.

Graninge sko - en udendørs klassiker

Er du til udendørs aktiviteter, og skal dit fodtøj kunne holde til lidt af hvert, så er Graninge lige noget for dig. Om det er Graninge boots eller Graninge støvler, du er på udkig efter, Footway har det. Selvom det ikke er et modeshow, du skal gå ude i naturen, har mærket stadig fulgt med tiden, når det kommer til stil og design, og der er noget for enhver smag. Om du er til det klassiske udseende i mørke farver eller lyse, smarte og sporty ankelstøvler, så laver Graninge det, og sko til kvinder kommer i fine, klassiske farver og i et smart design.

Materialer i høj kvalitet

Høj kvalitet, godt håndværk, optimal komfort og god holdbarhed er blot nogle af de egenskaber, du får med en Graninge sko. Den lange erfaring gør, at de ved, hvad de laver, og du kan som forbruger derfor være helt sikker på, at der er tænkt på at lave det bedste fodtøj til dig. Alle produkter kommer i de bedste materialer, og ikke mindst sålen er et kapitel for sig. Ydersålen er i riflet Vibram gummi, der gør, at sålen er slidstærk, så du ikke glider. Vibram er verdens førende, når det kommer til high-performance gummisåler, så du kan trygt koncentre dig om blot at nyde naturen.

Graninge sko online hos Footway

Få en rigtig god pris på Graninge sko her hos Footway. Vi har et bredt udvalg af mærket og giver dig optimale kundefordele, da fænomenal service er en af vores mærkesager. Du får blandt andet prisgaranti, 180 dages åbent køb, hurtig levering på din ordre og ikke mindst fri fragt og returret. Det er nemt, bekvemt og sikkert at shoppe her.

Posts about Graninge
A
Anonym -
T
Thomas Kifelt -
Show more posts
56629 Black
UDSALG
5611221
UDSALG
5610663
UDSALG
564283 y
UDSALG
568607
UDSALG
Side 1 af 1

58 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK