Guess Sko Online

52 resultater

Guess - innovativ sans for stil

Guess blev grundlagt i 1981 i Californien af de fire brødre Georges, Armand, Paul og Maurice Marciano. Guess lagde ud med at være et jeansmærke, men fremstiller i dag bl.a. sko, tøj og accesories. Med et innovativt og tidløst design har de sat deres præg på det internationale marked. Hos Footway finder du Guess-sko i enhver udformning, her er ballerinaer, pumps, sneakers og meget andet.

Guess - med trends fra Hollywood

Utroligt flotte med høj kvalitet. Sådan kan man ret enkelt beskrive de smukke sko fra Guess. Mærket har taget modeverden med storm, og det unge og selvsikre look tiltaler både mænd og kvinder verden over. Med deres vidunderlige design er skoene fra Guess et must i enhver skosamling. Brødrene åbnede den første butik i Beverly Hills i 1981, og i 1985 begyndte man at markedsføre mærket med de nu ikoniske sort-hvide plakater. Supermodeller som Claudia Schiffer, Anna Nicole Smith og Eva Herzigova er tæt knyttet til Guess. Mærket har desuden en stærk tilknytning til Hollywoods jetset, og det er de mest trendy skikkelser, som vælger at bære mærkets sko. Du kan bære Guess' sko til det enkle hverdagstøj eller kombinere dem med eksklusive smykker. Begge dele fungerer fantastisk godt til skoene, som højner og fuldender dit outfit. Med en lidt rå attitude og tidløs stil vil Guess løfte dit modeniveau en ekstra tand. Via materialer af høj kvalitet får du skabt en legende og moderne rød tråd i din garderobe, som får et strejf af elegance.

Guess-sko ender hurtigt som moderne favoritter

Footways brede udvalg giver dig uendelige muligheer for at finde netop dine favoritter fra Guess. Giv dit hverdagsoutfit en bund af elegance eller overstrål alle til festen. Valget er dit, og du kan vælge mellem et utal af stiletter, ankelstøvler, støvler, sneakers og meget, meget mere. Opdag de fantastiske sko fra Guess og forelsk dig i mærket, som vil give dig en dosis Hollywood-stjernestøv. Du opnår uanede højder med disse moderne favoritter!

Vi har selvfølgelig Guess hos Footway

Vi er meget stolte over at have det fantastiske mærke Guess i udvalget her på Footway! Send bud efter et par tårnhøje hæle til festen eller et par mere afdæmpede sko at valse omkring i. Hvad end du søger, finder du det her hos Footway, hvor du altid får 180 dages åbent køb, gratis fragt og fri returnering.

Jolie Fal12 Beibr
FEW LEFT
Rylinn Black
FEW LEFT
Rimma Fal12 Beibr
FEW LEFT
FEW LEFT
Gottee Fab12 Black
FEW LEFT
Graselin2 White
FEW LEFT
Urny Nude
SALE
Fl2Anu
SALE
FEW LEFT
Kenslyn White
FEW LEFT
Fl2Ang
SALE
Fl1Dea
SALE
Fl2Nir
SALE
Side 1 af 1

52 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK