Gule Sko Online

177 resultater

Gule sko – tør du?

Mange af os har et helt særligt forhold til farven gul. Mange af os elsker den, mens andre måske har et lidt mere anstrengt forhold til farven. Men hvad enten du hælder til den ene eller den anden side, er et gult farvetvist i et ellers lidt ensartet outfit et perfekt valg, og et par gule sko kan være det ideelle udgangspunkt. Sæt f.eks. et par knaldgule gummistøvler fra Tretorn sammen med det mørke regnsæt, så du ikke helt forsvinder på de kolde efterårsdage, eller gå efter et par gule loafers til sommerbukserne eller kjolen. Vi kan også varmt anbefale dig et par gule pumps eller træskosandaler fra Swedish Hasbeens, der giver dine jeans et ekstra sejt look. Med valget af gule sko kan du både gå efter den klassiske nuance, efter pangfarven eller det miksede look med eksempelvis gul baggrund og farverige detaljer, som det bl.a. ses på plateauskoene fra Iron Fist.

Den trendy gule farve – året rundt

Gul samt lignende nuancer som brun og rustfarver er hippe som aldrig før i modebladene, og den gule sko kan faktisk integreres i alle årstider. Mens de gule sandaler og ballerinasko lyser op sammen med sommertøjet, kan små gule støvletter eksempelvis være et godt valg i overgangsmånederne. Hos Footway finder du i øvrigt også mange gule sko inden for sportssegmentet, og vi tilbyder her bl.a. gule sneakers fra adidas Originals, ligesom den gule farve også gør sig gældende på flere af vores populære fodboldstøvler fra Puma. Så er du vild med gule sko, kigger du blot forbi Footway!

Hvordan plejer jeg mine gule sko?

Lad os være ærlige. Gule sko kan hurtigt blive beskidte, men det er der heldigvis råd for. Det første gode råd lyder på at forebygge. Et par gule sko i læder eller ruskind bør f.eks. imprægneres, så vand og snavs ikke får en chance for at ødelægge den flotte farve. Desuden bør du pleje skindet med de specifikke plejeprodukter, der bl.a. kan købes her på Footway.dk. Det holder materialet friskt, så det ikke ender med at sprække. Skal du tørre skoene, så undgå tørring direkte ved varmekilder. Har du valgt et par gule stofsko, kan det være en god idé at lade skoene stå, hvis vejret er vådt og mudret. Her kan du jo passende vælge de gule gummistøvler i stedet. Når det går på pleje, så er ovennævnte råd vejledende. Du bør således altid følge producentens specifikke anvisninger.

Gule sko + 30.000 andre sko på Footway

Hvad enten du går efter gule sko eller hellere vil have mere diskrete farver, har Footway netop dine sko. Alle vores sko er på lager, så de kan leveres lynhurtigt. Desuden bestiller du altid skoene med fri fragt, gratis retur og 180 dages åbent køb, så du har god tid til at overveje, om du nu også har fundet den rigtige farve, størrelse og pasform. På Footway tænker vi altid på dine behov, så surf videre rundt på webshoppen og shop løs!

FÅ TILBAGE
Noble Yellow
UDSALG
Harlem Yellow
UDSALG
FÅ TILBAGE
Creta 440 Sun
UDSALG
Side 1 af 3

177 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK