H by Hudson, Sko

16 resultater

Tidløse klassikere fra H by Hudson

H by Hudson er det brand, du vælger, når du vil have fødderne solidt plantet i den stolte engelske håndværkstradition - og selvfølgelig også i et par lækre og behagelige sko! Her finder du et sortiment af stilfulde og tidløse sko, der gør sig godt både på de bonede gulve, til traveture i skoven, og alt der imellem. Den klassiske stil har i enkelte af modellerne fået et gedigent skud farve, hvilket giver et fantastisk spil og masser af muligheder for at skille sig lidt ud, samtidig med at man viser respekt for traditionerne. Ønsker du en retrofornemmelse med masser af fremtidspotentiale? Så er H by Hudson det helt rigtige valg!

Pleje af dine H by Hudson-sko

Gode lædersko er en investering, som med den rette pleje kan holde i mange år. Det er ikke kun godt for tøjbudgettet, men kan også bidrage til at give ens look karakter, når man kan se, hvordan et par gode lædersko har formet sig efter ens fødder - for så begynder skoene nemlig at fortælle en historie. Det kan du glæde dig til, når du vælger et par smarte lædersko fra H by Hudson. Her er det vigtigt, at du vælger læderfedt af en høj kvalitet, og at du påfører den på skoene, når de er rene og fri for snavs. Læder har som sagt en tendens til at forme sig efter den person, som bærer det, og derfor kan det også komme til at “knække” enkelte steder. Vil du undgå dette, bør du altid anvende skoblokke af træ i dine H by Hudson-sko, når du ikke bruger dem.

H by Hudson - repekt for traditioner, nysgerrig på fremtiden

Vi tør godt sige, at har du forelsket dig i den klassiske herregarderobe, er H by Hudson det helt rigtige valg. Pæne sorte lædersko til festen eller kontoret? Tjek. Lækre monkstraps i ruskind til den modebevidste, som ikke helt kan bestemme sig mellem engelsk og italiensk? Tjek. Rustikke støvletter og Chelsea Boots til det casual look om foråret og efteråret? Tjek. Her er der muligheder, som du finder ved få andre mærker i vores sortiment, og uanset om du går efter et sydeuropæisk look med hørbukser og lækre ruskindsloafers eller et mere rustikt udtryk, hvor de flotte støvletter kombineres med oilskin, tweed eller bare en almindelig vindjakke, finder du det her.

Find dine H by Hudson-sko hos Footway.dk

Footway gør det nemt at give skogarderoben et løft. Tag et kig på de mange lækre modeller i ægte læder fra H by Hudson, vælg det - eller de - par, du vil have. Bestil, og så får du dine nye sko leveret direkte til døren inden for et par dage. Selvom vi overvejende tilbyder H by Hudson-sko til herrer, er der også enkelte damemodeller i sortimentet, og de har selvfølgelig den samme gode kombination af klassisk design og gode materialer.

Side 1 af 1

16 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK