Head Sko Online

0 resultater

Head til de aktive

Head er et verdensberømt mærke, der er kendt for sine kvalitative og funktionelle produkter. Virksomheden fremstiller blandt andet tøj og sko til atleter og skiløbere. Hvis du er på jagt efter komfortable hverdags- og træningssko, er du kort sagt landet ved det rigtige brand. Kig på vores sortiment inden for Heads støvler og sko allerede i dag og bliv fristet!

Head - historie og idé

Allerede i 1950 blev det i dag verdensberømte mærke Head grundlagt i Baltimore, Maryland. Fra begyndelsen fokuserede selskabet mest på alpint tøj samt støvler, men i løbet af årene blev forretningsidéen dog udviklet. I dag kan alle med høje krav til kvalitet, komfort, funktion og design finde flotte og komfortable sko fra Head.

Head - fra vintersneakers til sommersko

I Head-sortimentet finder du både løbesko, varme vintersneakers og behagelige sommersko. Med holdbare materialer, som ægte læder, riflet gummi og komfortabel absorbering, får du et optimalt greb. Heads støvler og sko kan med fordel bæres hver dag og fungerer hele året rundt. Find din favoritsko fra Head og bliv super trendy!

Head-sko online på Footway

Træt af at gå rundt i ubehagelige sko? Forkæl dig selv med et par behagelige Head-sko i dag. Her på Footway sender vi skoene til dig ultrahurtigt. Hvis du har spørgsmål eller bare vil tage en snak, er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservice. Som altid får du gratis forsendelse, fri retur og 180 dages åbent køb, når du handler hos os.

Posts about Head
A
Anonym -
Show more posts
Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×