Boots & Støvler, Herre

1.486 resultater

Støvler og boots til mænd

Når du hører ordet støvler, tænker du måske på kvindefodtøj, men faktisk er der få skomodeller, der udstråler maskulinitet i lige så høj grad som et par herrestøvler. Et par flotte støvler giver dit outfit en følelse af selvsikkerhed og leder tankerne hen på en mand, som er stilfuld og modebevidst og samtidig kan klare sig selv ude i naturen. The North Face og Timberland har din ryg, hvad angår praktiske, varme støvler til udendørs aktiviteter i Alperne eller de norske fjelde, mens Vagabond og Dr. Martens er det oplagte valg til dig, der begår dig inde i byen. Prøv eksempelvis en stilfuld Chelseaboot-model med elastik i siderne for et elegant look.

Rigtige mænd passer på deres støvler og boots

Et par gode støvler til mænd kræver god pleje, så de kan passe på dine fødder i mange år fremadrettet. Mange outdoor-støvler har brug for speciel pleje afhængigt af materialet, eksempelvis en slags imprægnering, så skoene holder dine fødder tørre hele dagen. Læderstøvler og –boots skal smøres med speciel lædercreme eller have en gang spray, før du tager dem i brug. Tør dem løbende af med en fugtig klud og smør dem ved behov. Så holder de sig flotte i længere tid, og der er jo ikke noget flottere end læder med et par år på bagen!

Støvler og boots til stilfulde mænd

Der er mange forskellige måder at bære et par støvler, og dit outfit bør afhænge af, hvad du har på fødderne. Et par brune vandrestøvler eller vinterstøvler passer perfekt med slidte jeans, en lækker skovmandsskjorte og en varm jakke eller anorak – eller måske et par vandrebukser og en fleece, hvis du rigtig skal ud i vildmarken. Et par mere elegante læderstøvler til citylivet kan med fordel kombineres med et par sort skinny jeans og en læderjakke for et råt look, eller en skjorte og frakke til særlige lejligheder eller en dag på kontoret. Prøv dig frem og match dine boots med forskellige dele af garderoben!

Shop støvler og boots online på Footway

Vi er ikke tvivl om, at du kan finde dine nye drømmestøvler her på Footway.dk – uanset hvilken type, model eller farve du søger. Vi tilbyder et væld af forskellige muligheder, men de har én ting til fælles; nemlig de mange fordele, der er ved at handle hos os. Vi leverer altid pakken til den ønskede adresse inden for få dage, og både fragt og retur er altid gratis. Desuden har du hele 180 dages fortrydelsesret. Det betyder, at selv den mest travle og moderne mand har tid til at tænke sig om og få returneret støvlerne, hvis størrelsen er forkert, eller du af andre grunde ikke er tilfreds med dit valg.

Bo Black
UDSALG
Wear
UDSALG
FÅ PÅ LAGER
56629 Black
UDSALG
Desert Boot
UDSALG
Turn Black
UDSALG
Patron Black
UDSALG
Side 1 af 25

1486 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK