Converse, Herre, Sko

110 resultater

Converse - fra basketballstøvle til ikon

Converse-skoen med den karakteristiske hvide gummisnude er en tidløs amerikansk klassiker, som i mere end 100 år har haft en afgørende indflydelse på både sport og mode. Det er sjældent, at man finder et design med så mange år på bagen, som stadig fremstår helt nyt og frisk, men ikke desto mindre er det lykkedes Converse at ramme helt rigtigt med et look, som også har dannet grundlag for for masser af spændende varianter gennem tiden. Der er således farver og mønstre for enhver smag, men de er altid solidt forankret i traditionen. Skal du også tage del i en amerikansk klassiker? Her finder du helt sikkert din model.

Converse - historien om en klassiker

Converse kan spore sine rødder tilbage til 1908, og kun ni år efter, i 1917, kom det første design, som minder om den Converse-sko, vi kender i dag - nemlig Chuck Taylor All-Star. Chuck Taylor var en baskeballspiller, som havde valgt den første inkarnation af Converse-skoen til at spille i, og i 1923 begyndte han også at lægge navn til den og komme med forslag til forbedringer. Her kom gennembruddet endelig, og både det amerikanske militær og sportsklubber gjorde skoen til en del af deres standardudstyr. I 1970’erne tog Converse springet fra sportsverdenen til hverdagssko. Her blev Chuck Taylor-modellen en lige så stor succes, og det er den stadig den dag i dag, hvor den ikoniske Converse-sko er en af verdens mest solgte.

Converse - til enhver lejlighed

Det er svært at vælge forkert med en Converse-sko, for der er næsten ikke det look, den ikke har rundet af gennem tiden. Selvom en sneaker i sagens natur er en casual sko, har trenden igennem de sidste mange år været at bruge dem til mere formelt tøj som for eksempel jakkesæt, og sørger du for at vælge et tilpas moderne snit, kan du sagtens få dine Chuck Taylors til at fungere til pænere brug. Selvom mange mener, at skoene får det rette, autentiske look, når de er lidt slidte, behøver vi vel næppe at sige, at det er et no-go hvis du kombinerer dem med et jakkesæt eller en blazer. Her skal de altid være friske og pæne!

Converse herresko online på Footway

Hos Footway er vi glade for at kunne præsentere et alsidigt udvalg fra klassiske Converse, og vi er sikre på, at der blandt deres sortiment findes en sneaker, som passer helt perfekt til dig. Vælg din yndlingsfarve sammen med det tidløse canvas- og gummidesign og brug dem til hverdag, til fest, til casual- og til pænt brug og til alt midt i mellem. Tag et kig, og find dine nye sko her nedenunder!

Posts about Converse
N
Nils Malayang -
G
Gunna Kampp -
Show more posts
FÅ PÅ LAGER
Side 1 af 2

110 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK