Dr Martens Herresko Online

95 resultater

Dr Martens - glæden ved en klassiker

Du vælger aldrig forkert, når du vælger Dr Martens. Den ikoniske støvle er nemlig den perfekte kombination af noget sikkert, noget som har bevist sit værd, og en vis skarphed og kant. Støvlen med den tykke gummisål er lige populær hos både mænd og kvinder, og hvor Dr Martens engang blev forbundet med forskellige subkulturer, har mærket nu for længst holdt sit indtog på mainstream-markedet. Tag et kig på vores store udvalg af sko og støvler fra Dr Martens, her finder du helt sikkert noget, der passer perfekt til dig blandt de mange tidløse designs og de forskellige farver.

Dr Martens - fra de tyske alper til Londons punkere

Dr Martens tager sit navn fra den tyske militærlæge Klaus Märtens, som i 1945 begyndte at eksperimentere med at forbedre sine almindelige militærstøvler. En skiskade i alperne gjorde, at han havde behov for blødere såler, og resultatet blev en ny slags tyk gummisål, som var fyldt med luft. Støvlen blev masseproduceret efter anden verdenskrig, og i 1959 havde et skofirma i England også fået øjnene op for designets potentiale, og hermed var en klassiker født. Mange grupper har gennem årene gjort Dr Martens til en del af deres look, heriblandt både punkere og skinheads. I dag kan man dog se Dr Martens-støvler på alle, både unge og gamle, mænd og kvinder, og har man først en gang stukket fødderne i et par Dr Martens-støvler, er det ikke svært at forstå den universelle appel.

Skab dit helt eget look med Dr Martens

Klassikeren med den tykke, luftfyldte gummisål er en rigtig allrounder, som ses i mange forskellige sammenhænge, både de casual og de mere formelle. Det traditionelle farver er sort og bordeaux, men der er i grunden frit valg på alle hylder, og har du en jakke eller skjorte, der ville gå godt sammen med et par Dr Martens i en særlig farve, er der en god chance for, at du finder dem. Her er en oplagt mulighed for at give dit look lidt mere spræl og karakter og måske også få nogle til at dreje hovedet på gaden!

Dr Martens online på Footway

Hos Footway gør vi meget ud af at tilbyde sko og støvler fra mærker som gennem mange år har vist, at de har noget at byde på, og Dr Martens kan roligt siges at høre til i denne kategori. Kombinationen af solidt håndværk og tidløst design giver rig mulighed for at være kreativ og give dit outfit en helt unik karakter. Tag et kig på vores sortiment her nedenunder og bliv inspireret af Dr Martens' på en gang edgy og traditionelle æstetik!
Side 1 af 2

95 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×