Ecco Herresko Online

117 resultater

Ecco - fra Danmark til hele verden

Når snakken falder på sko, er der sikkert mange der tænker på Italien, Frankrig, England - men man må ikke glemme, at et af verdens mest udbredte skomærker faktisk har sin oprindelse i Danmark. Eksportsuccesen Ecco har i flere årtier markeret sig med sko som tilbyder både flot design og uovertruffen bærekomfort, og hos Footway finder du selvfølgelig også et stort udvalg til enhver lejlighed. Ecco kan være med, uanset om du leder efter et par fornuftige hverdagssko, varme vinterstøvler eller smarte sandaler, til når temperaturen stiger. Her er lidt af det hele, og helt sikkert også noget for dig. God jagt!

Ecco - succesen fra Bredebro

Ecco blev grundlagt i den lille by Bredebro i Sønderjylland. Her registrerede skomageren Karl Toosbuy i 1963 navnet, og i de følgende årtier opbyggede Ecco et brand på det danske marked. 1980’erne skulle vise sig at blive det store gennembrud for firmaet, som endelig fik etableret sig udenfor Danmark, og som i mellemtiden var nået op på mere end 1 million solgte par sko hvert år. Noget som i disse år var med til at skille Ecco ud fra de mange andre mærker, der konkurrerede om kundernes opmærksomhed, var den specielle sål: Ecco havde nemlig som det første skofirma nogensinde fundet på at trykke navnet i relief under sålen! Den slags ser man ofte i dag, men opfindelsen stammer altså fra Danmark. I dag er Ecco et stort og veletableret foretagende med butikker i både Europa, Asien og Nordamerika - den lille virksomhed fra Bredebro har med andre ord erobret hele verden.

Ecco - det alsidige valg

Det er svært at ramme forkert, når du vælger Ecco. I det brede sortiment finder du både sneakers, snøresko, støvler og sandaler, og det er således ikke helt forkert at sige, at der er et par Ecco-sko til enhver lejlighed. Uanset om du vælger en sko i læder eller syntetisk materiale, anbefaler vi selvfølgelig en grundig imprægnering, inden du tager den i brug. Når du køber en Ecco-sko investerer du nemlig i et kvalitetsprodukt som kommer til at holde i mange år - og endnu længere med den rette pleje.

Ecco online på Footway

Med Ecco får du det, vi allesammen leder efter, i en sko. Den skal nemlig have et smart og stilfuldt design, og så skal den være så komfortabel som muligt. Denne balance mellem æstetik og funktion er noget som Ecco altid har behersket, og i vores store udvalg finder du alt, had hjertet kan begære af fodtøj med lige netop de kvaliteter. Tag et kig nedenunder og finde dine nye Ecco-sko i dag!

Posts about Ecco
T
Tom -
K
Knud -
Show more posts
Exostride M Black
NEWS
St.1 Black
SALE
Irving Navy
SALE
Side 1 af 2

117 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK