Hunter Herresko Online

12 resultater

Hunter - en engelsk klassiker erobrer verden

Gummistøvler skal der til, men selvom vejret dikterer dem, er det ikke ensbetydende med, at man kun skal prioritere funktionaliteten. Med andre ord: De må også gerne se godt ud, og det gør Hunter! Her mødes komfort og æstetik på fineste vis, og hos Footway er vi glade for at kunne præsentere det skotske mærke, som for mange mennesker er synonymt med gummistøvler af høj kvalitet. Det diskrete og rustikke look leder måske tankerne hen på britiske jagtselskaber, men tag endelig ikke fejl, gummistøvler fra Hunter er en alsidig tilføjelse til din garderobe, som gør sig lige så godt på de hjemlige breddegradder.

Historien om Hunter

Hunters historie tog sin begyndelse i 1856, hvor firmaet begyndte at producere støvler og andre genstande i et af datidens mest efterspurgte materialer - gummi. Selvom man i de tidlige år også eksperimenterede med både dæk, varmedunke og andre praktiske ting, skulle det dog blive gummistøvlen, som gjorde firmaet berømt. Den klassiske Wellington-model blev lanceret i begyndelsen af 1900-tallet, og med dette design kom Hunter til at spille en vigtig rolle i første verdenskrig. Gummistøvlerne var nemlig som skabt til de mudrede skyttegrave, og måske var der noget om det gamle ordsprog, at med varme fødder holder man hovedet koldt. England vandt i hvert fald krigen og Hunter vandt en hel generations loyalitet. Succesen var hjemme!

Hunter - Der findes ikke dårligt vejr …

… kun forkert påklædning. Man skal dog huske på, at den rigtige påklædning ikke kun handler om funktionen, men også og det æstetiske. Wellington-gummistøvlen er således som skabt til at give dit outfit et meget rustikt og casual præg på dage, hvor naturen viser tænder, og den er en sand klassiker i kombination med en mørk oilskinsjakke om efteråret eller foråret. Wellington-gummistøvlen fås i tidløse designs og i diskrete farver som sort og forskellige grønne nuancer, men hvis du alligevel leder efter noget lidt lettere, tilbyder firmaet også en gummiudgave af den ikoniske Chelsea-boot!

Hunter online på Footway

Hunter er en klassiker, og hos Footway finder du selvfølgelig et godt udvalg af gummistøvler, som helt sikkert falder i din smag. Uanset om du skal bruge dem til at cykle på arbejde i på en regnvejrsdag eller traveture i skoven om efteråret, så har Hunter noget for dig. Tag et kig på sortimentet nedenunder og giv dit look et robust og autentisk præg med hjælp fra engelske Hunter!
Side 1 af 1

12 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×