Kavat Herresko Online

36 resultater

Kavat herresko - godt håndværk, god komfort

Det svenske firma Kavat er først og fremmeste kendt for sine børnesko, men selvom det er her, man har etableret sit brand, har Kavat dog meget mere at byde på - også for de voksne. Hos Footway er vi meget glade for at kunne tilbyde et alsidigt udvalg af sko fra en af Sveriges bedste skoproducenter, og i Kavats sortiment finder du helt sikkert noget, du kan bruge. Her er der både sandaler, snøresko til dagligt brug og solide støvler, der snildt klarer det mest barske vejr, og det hele er selvfølgelig fremstillet i den gode kvalitet, som i mange år har været Kavats varemærke.

Historien om Kavat

Historien om Kavat begyndte i 1945, selvom firmaet dog først fik sit navn meget senere. Her grundlagde den svenske skomager Ragnar Karlsson sin forretning, hvor han lavede sko til andre firmaer, og dette var forretningsmodellen i de næste to årtier. Kavats egne designs så først dagens lys i 1970’erne, hvor sønnen Bengt overtog forretningen og slog ind på en helt ny kurs. Til dette skulle der selvfølgelig også bruges et velklingende navn til det nye firma. Man valgte at opkalde det efter familiens gravhund, og det var ikke uden grund. Kavat betyder nemlig modig på svensk, og spørger man folkene bag Kavat, hvad der i dag skal til for at gå mod strømmen i forhold til designs og tidens brug-og-smid-væk-kultur, er svaret enkelt: Mod.

Kavat til enhver årstid

Man siger, at der ikke findes dårligt vejr, kun forkert påklædning. Det problem har du aldrig med Kavat, for her finder du alt, hvad du har brug for til både sommer og vinter og alt midt i mellem. Retrosandalerne i Hasslarp-serien giver minder om en svunden tid men bevarer den moderne komfort, og når vinteren melder sin ankomst, er både Töre og Lugnvik oplagte valg til at modstå minusgraderne med. Kombiner dem med et par jeans og en duffle- eller peacoat i en klassisk marineblå eller koksgrå, og så er du klar til det meste. Kavat er det solide valg for den, der sætter pris på godt håndværk og tidløst design for et diskret og stilsikkert look.

Kavat online på Footway

Hos Footway bestræber vi os altid på at tilbyde vores kunder gode mærker, som lader kvaliteten tale for sig selv, og det gør Kavat i den grad! Selvom firmaet som sagt er kendt for sine fantastiske børnesko, er der masser at komme efter for det voksne publikum, og vi er sikre på, at du nok skal finde noget, der falder i din smag i Kavats lækre sortiment. Tag et kig her nedenunder og find dine nye Kavat-skov - god fornøjelse!
Side 1 af 1

36 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies.×