Ekstra højhælede sandaler, Herre

0 resultater

Højhælede sandaletter - til de moderigtige kvinder

De højhælede sandaletter er en klassiker, der trofast har fulgt med moden i årenes løb. I dag produceres der en række forskellige modeller af materialer som læder, ruskind og vidunderligt mønstrede tekstiler. I vores tid er det blevet yderst populært med højhælede sandaletter. En sko, der bedst kan beskrives som en krydsning mellem en vintagepræget stilethæl og den uformelle sandal. Det har ført til, at en række modedesignere har lanceret deres friske og splinternye modeller med masser af farve og lækkert design. I dag er der således en overflod af højhælede sandaletter på markedet, som du frit kan vælge imellem. Der er alt fra glamourøse varianter i metalliske farver og moderne hæle til de klassiske modeller i neutrale farver, hvilket er perfekt til jakkesættet. Højhælede sandaletter er en tendens, der ikke ser ud til at forsvinde inden for de næste par år.

Den ideelle festsko

Højhælede sandaletter er perfekte til næsten enhver lejlighed, uanset om du kan lide at bære høje hæle til hverdag eller fest. Det handler i virkeligheden mere om, hvordan du benytter dem, og hvad du kombinerer dem med. Højhælede sandaletter kan være et godt valg, hvis du ønsker at give dit arbejdslook et mere feminint look. Et par stilfulde sandaletter passer godt med skinny jeans eller en smuk knælang kjole. Hvis du vælger sandaletter med en åben tå, så sørg gerne for at pynte resten af ??dit festlook op med eksempelvis en ekstra sexet top, så dit look ikke føles alt for casual. Ønsker du derimod en mere afslappet stil, kan du vælge modeller med en lavere hæl, kilehæl eller smal hæl.

En sko, der stammer fra det antikke romerske imperium

De tidlige skildringer af høje hæle kan ses på de 3000 år gamle egyptiske vægmalerier. Sko med hæle bæres både af mænd og kvinder, for det meste til ceremonielle formål. Sandaler med plateau, kaldet for ""kothornoi"" eller ""buskins'', var sko med høje korksåler, der blev båret under den antikke græske og romerske æra.

Sandalelettr på Footway

Fra fashionable træsko i klassiske farver til de lidt mere sexede modeller med smalle hæle i glamourøse farver som sølv og guld. Hos Footway finder du et væld af modeller i et både friskt og cool design. Disse omfatter populære mærker som Rieker, Marc O'Polo og Miss Sixty. Du finder naturligvis også guldkorn fra en række nye trendsættende mærker. Find vej til de perfekte sandaletter med Footway!"

Nyheder
Hylden med gode fund
Side 1 af 1

0 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK