Sandaler & Tøfler Herre

734 resultater

Sandaler og tøfler til mænd

Til hverdag går du måske rundt med spidse, stive sko på kontoret eller store, tunge støvler. Fødderne skal også have plads til at slappe af og ånde ind imellem, og derfor er det vigtigt med afslappede sko – også nu du får fri eller er på ferie. Når du kommer hjem fra en lang dag på jobbet, hvad er så bedre end at smide skoene og hoppe i et par gode tøfler derhjemme? Med et par uldne tøfler fra eksempelvis Shepherd er der garanteret maksimal afslapning! På sommerferien er det vigtigt med et par gode sandaler til de varme dage. Prøv et par praktiske ECCO-sandaler til vandreturene og udflugterne eller nogle fede Tommy Hilfiger badesandaler til poolen. Sandaler og tøfler kan også kombineres med et par lækre, ergonomiske Birkenstocks, der kæler for og former sig efter dine fødder.

Plej dine feriesko

Sandaler og tøfler til mænd kræver forskellige pleje, og materialet er særligt afgørende for, hvordan du tager hånd om skoene. Nogle sandaler, eksempelvis af læder, kræver en form for imprægnering eller skocreme, mens de fleste badesandaler blot kan tørres rene med en klud. Dine tøfler kræver for det meste ikke en masse pleje, men uld og for kan have godt af at komme udenfor og blive luftet en gang imellem. På den måde undgår du og familien uønskede lugte fra dine søndagssko!

Sandaler og tøfler til den afslappede mand

Sandaler og tøfler anvendes oftest, når du er allermest afslappet og tilbagelænet, og dét må gerne komme til udtryk i resten af dit outfit. Brug tøflerne derhjemme med et par afslappede sweatpants i et lækkert, blødt materiale og en overdel såsom en løstsiddende T-shirt eller måske en sweatshirt. Badesandalerne kan selvsagt bruges ved stranden eller poolen med et par funky, mønstrede badeshorts, men også til dit almindelige sommertøj og en fed kasket. Kombinér dine praktiske udflugtssandaler med kakishorts og en skjorte, når du føler dig eventyrlysten. Kun fantasien sætter grænser!

Sandler og tøfler til mænd online på Footway

Det virker jo en smule fjollet at købe ferie-fodtøj i skobutikkerne, hvor der er asen og masen og naturligvis transport frem og tilbage. Smæk benene op, læn dig tilbage i sofaen og shop sandaler og tøfler til mænd online på Footway.dk. Vi tilbyder alverdens forskellige modeller til fyraften såvel som sommerferie og sender den valgte vare hurtigt afsted mod din adresse. Fragten er gratis, og det samme gælder returforsendelser, hvis skoen skulle have den forkerte størrelse eller på anden vis ikke lever op til dine forventninger. Med den lange fortrydelsesret på 180 dage har du masser af tid til at bestemme dig!

Newport Bison
UDSALG
Offroad Black
UDSALG
Prague Stone
UDSALG
Isak Black
UDSALG
Falcon M Bark
UDSALG
Side 1 af 13

734 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK