Sandaler, Herre

178 resultater

Hos Footway har vi sandaler, hjemmesko og tøfler til festlige anledninger såvel som hverdags- og fritidsbrug. Til jobbet, til ferien og udelivet. Vi har over 3000 sandaler fra mærker som Birkenstock, Donna Girl, Scholl, Esprit, Merrel og mange andre. Så uanset om du er mand, kvinde, lille eller voksen er det nemt at finde dine favoritter her hos os.

Har du lyst til at vise fødderne frem? Det har vi også. Det bedste valg er her et par flotte, behagelige og funktionelle sandaler, som behandler dine fødder bedst muligt. Sandaler er jo lidt sjove, idet de egentlig er en sko, som er kendetegnet ved fraværet af en sko. Ordet stammer fra sandalon, som er af græsk oprindelse. Det kan endda føres tilbage til persisk og betyder helt enkelt "sko".

Sandalerne har altså eksisteret længe, og i dag er de populære overalt. Heldigvis anvendes sandaler i dag ikke bare udendørs på solrige dage. De behagelige slippers eller tøfler fra f.eks. Birkenstock og Crocs er i dag de perfekte hjemmesko, når du ønsker at hvile fødderne.

Birkenstock er en tysk skogigant, som med sine naturlige materialer og bløde støbte indersåler klæder fødderne på over hele planeten. Hos Footway er Birkenstock nogle af de mest populære sandaler, især Arizona-modellen, som burde være - eller måske er - definitionen på en klassisk tøffel. De er perfekte til arbejdspladsen og hjemmet, når du har brug for en god ven til dine fødder. Eftersom Birkenstock satser på ergonomi, støtter den enkelte sko svangen og giver en gavmild støtte til hele foden, ikke bare dele af den.

Crocs er et amerikansk mærke, og grundet Croslite™-materialet tilbyder Crocs dine fødder et behageligt letvægtsmateriale, som også minimerer risikoen for, at du glider. Sandalerne er blevet omdrejningspunktet for en del debat, da mange har en stærk holdning om designet. Uanset hvad så elsker vi Crocs, for de er både charmerende, skønne og forbandet behagelige.

Ud over funktionelle sandaler tilbyder vi også lækkerier til festen i form af sko fra Donna Girl og Esprit, der er perfekte til nederdelen eller kjolen. Dans midsommeren i møde med et par sommersandaler eller få alle til at dreje hovedet af led, når du spadserer rundt i et par superlækre Duffy eller Jana.

Vi forhandler også badesko, højhælede sko, flip-flops, træskosandaler samt sandaler med fodrigtige såler og med smukke remme og snøringer. Vi har også sandaler i stof eller skind samt sandaler til vandring, en dag på stranden eller en dag på arbejdet.

Lad dine fødder være nøgne for en stund og glid ned i et par lækre sandaler. Vi lover, at du vil stortrives, når dine fødder får luft.

Grado Mocca
UDSALG
Nautilus
Flowt Black
UDSALG
Side 1 af 3

178 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK