Sneakerboots, Herre

4 resultater

Sneakersstøvler - et nyt modefænomen

Sneakersstøvler er ved at overløbe de traditionelle støvler. Årsagen er, at sneakersstøvlerne både er mere moderne og alsidige, hvilket føjer et nyt friskt look til din garderobe. Men der er også nogle praktiske årsager til, at sneakersstøvlen er blevet en ny og ganske glitrende stjerne på modehimlen. Materialet føles væsentligt lettere end ved de traditionelle læderboots, mens funktionaliteten også er i top. Det er således en sko, der passer til de fleste anledninger.

En støvle, der passer til de fleste stilarter

Det er i dag blevet yderst populært med smalle bukser og leggings, hvorfor sneakersstøvlen passer specielt godt til denne type tøj, da de er pænere end en klassisk støvle. Fyre i særdeleshed synes at føre an i denne nye sneakersboot-bevægelse, men der er bestemt også en masse at hente for piger, når det gælder disse nye modeller. Vælg mellem støvler med et højt eller lavt skaft eller støvler med eller uden snørebånd. Kollektionerne byder endvidere på en overflod af farver, mønstre og materialer. Match et par stilfulde sneakersstøvler med et par stramme jeans, så du opnår et cool fritidslook. Eller hvorfor ikke kombinere et par lave støvler med en kort kjole, så du opnår et smukt boheme-chikt look?

En smartere variant af den klassiske sneakers-model

Stort set alle ejer et par sneakers, men hvad gør man, når det regner, og det er koldt udenfor? Så er det usandsynligt, at trække i de sædvanlige sneakers, og det er netop her, at sneakersstøvlen kommer ind i billedet. Nogle beskriver denne hybrid som en doven tilgang til design. Hvorfor ikke bare skabe en rigtig boot? Andre mener derimod, at sneakersstøvlen simpelthen ikke er tilstrækkelig attraktiv eller æstetisk. Imidlertid har Nike bevist det modsatte ved at give sneakersstøvlen sin helt egen plads i de nyeste kollektioner. Andre mærker som Converse, Vans, Creative Recreation og New Balance har ligeledes skabt deres egne fortolkninger i de seneste sæsoner. I dag er de fleste enige om, at dette er en tendens, der er kommet for at blive. Kunderne elsker deres sneakers, og de elsker også deres støvler. Hvorfor ikke kombinere det bedste af begge verdener?

Sneakersstøvler på Footway

På Footway finder du et stort udvalg af forskellige sneakersstøvler. Vi har hundredvis af modeller fra Hummel, Viking, Tommy Hilfiger og G-Star Raw, der har været med til at etablere denne tendens, der tilsyneladende er kommet for at blive!

Side 1 af 1

4 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK