Hoka One One, Sko

9 resultater

Hoka One One: Fra de schweiziske alper til løberuter verden over

Hoka One One er ikke som andre løbesko, så er det sagt! Det stilfulde design fanger øjets opmærksomhed, men der er meget mere at komme efter end et smart look. Hoka One One har et par esser i ærmet, som man først forstår til fulde, når man har bundet snørebåndene og begivet sig ud på landevejen eller skovstien - eller op ad bjerget! Netop bjergene spiller en vigtig rolle i brandets historie og identitet, for det var her, at to venner og bjergentusiaster, Jean-Luc Diard og Nicolas Mermoud, begyndte arbejdet med at udvikle en sko, som ville gøre løbetræning i bjergene nemmere og mere komfortabelt - vi tør godt sige, at projektet lykkedes. Har du stadig dit første par Hoka One One-sko til gode? Så har du noget at glæde dig til!

Sådan plejer du dine Hoka One One-sko

Et par gode løbesko er altid en investering, og for at du skal få mest muligt ud af denne investering, er det vigtigt at vide, hvordan du passer på dine sko. Når man kommer hjem fra en tur i regnvejr, kan det være fristende at give løbeskoene en tur i vaskemaskinen. Det er dog ikke en god idé, da det får limen til at gå op og forringer skoens levetid. Er dine løbesko beskidte efter en tur i våde omgivelser, bør de i stedet få en tur med en fugtig klud, hvorefter de skal lufttørre. Er der snavs på skoene, som er svært at få bugt med, kan du med fordel også bruge en lidt hårdere svamp med varmt vand. Det gælder blot om at have et blidt touch. På den måde holder dine Hoka One One-sko i mange år og til selv den hårdeste træning.

Sport og hverdag: Hoka One One-sko er til det hele

Dine Hoka One Ones er skabt til den hårde træning på skovstierne, men det betyder ikke, at de kun hører hjemme dér - tværtimod! Det stilfulde og lækre design er nemlig også et fremragende valg til en casual hverdagsbrug, hvor dit outfit får et skud farve, som virkelig kan mærkes. Her finder man en friskhed, som man sjældent finder hos lignende løbesko. De farverige designs gør skoene nemme at matche med resten af dit tøj - der er nemlig altid en farve i skoen, som matcher resten. Trænger du til at “larme” lidt med fodtøjet? Så er det en af de fremtidige klassikere fra Hoka One One, du skal vælge.

Bestil dine Hoka One One-sko hos Footway

Footway.dk er det smarte valg, når du skal købe dine nye Hoka One One-sko på nettet. Vi har altid åbent, og med vores brugervenlige hjemmeside og filterfunktion er det en smal sag at klikke sig frem til lige netop det, du søger. Herefter er det bare at glæde sig til, at dine nye Hoka One One-sko ankommer. Kribler det allerede efter at komme ud på løbestierne? Det kan vi godt forstå - god fornøjelse!

Side 1 af 1

9 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK