Hope Sko Online

26 resultater

Hope sko er svensk kvalitet

Hope sko er fra et svensk brand, som er relativt nyt. I starten producerede de kun sko til kvinder, men i dag finder du også herresko i deres kendetegnende rå vintage-inspirerede stil.

Først til kvinder - så til mænd

Hope sko blev grundlagt, og drives stadigvæk den dag i dag af de to svenske designere Ann Ringstrand og Stefan Söderberg. I de første år, var der kun kollektioner til kvinder, og den første kom frem i året 2002. Det var først helt henne i året 2005, at mændene også kunne være med, da Hope i dette år kom frem med deres første kollektion af sko til mænd. Der skulle dog gå yderligere et år, før de åbnede en fysisk butik. I 2006 åbnede Hope deres første fysiske butik i den svenske hovedstad, Stockholm, hvor butikken stadig ligger den dag i dag.

Hope sko signalerer modebevisthed

Hope er mest af alt kendt for deres sko til kvinder - det var trods alt der, fokus lå, da virksomheden så dagens lys første gang. I vores sortiment finder du selvfølgelig både Hope damesko og Hope herre sko - vi har til alle, der søger nye sko med det flair for vintage og afdæmpet klasse som Hope tilbyder. Her hos os finder du blandt andet et stort udvalg af Hope støvletter. Disse sko viser høj klasse og signaler at du virkelig har forstand på den nyeste mode. Ifør dig et par fede jeans til disse støvletter, og så er du klar til lidt af hvert - de kan både benyttes til hverdag, men så sandelig også til mere festlige lejligheder. Skoene kan nemlig gå godt til begge dele på grund af deres enkle, men gennemførte designs der lægger vægt på at gøre det hele bedst.

Sko i de bedste materialer

Hope sko er et relativt nyt brand, men de har lynhurtigt forstået et af de vigtigste principper, når man producerer sko: de skal være lavet i højkvalitets materialer. Det er sko fra Hope. I vores sortiment finder du sko, hvor der er blevet brugt materialer som læder, gummi og ægte skind. Disse materialer er både lækre for øjet, men så sandelig også for dine fødder. Især læderet giver sig, så de rammer netop din pasform, så du kan gå behageligt i dine nye sko. Hvis du har købt et par sko i læder, så husk endelig at imprægnere dem, inden du tager dem i brug.

Hope sko online hos Footway

Sko fra Hope er sko til dig, der gerne vil vise, at du har styr på den nyeste mode. Hos Footway finder du et bredt udvalg, som du kan få leveret både gratis og hurtigt. Derudover får du altid et 180 dages åbent køb, hvor du har mulighed for at returnere eller bytte din vare, hvis du føler behov for dette. Endda uden at betale ekstra for det - både levering og retur koster ikke noget hos os.

Posts about Hope
J
Julie -
Show more posts
Side 1 af 1

26 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK