Hush Puppies Sko Online

118 resultater

Gør fødderne glade med Hush Puppies

Hush Puppies sko med deres elegante designs fik deres navn fra en sydstats-ret. Skoene vil gøre dine fødder glade og godt klædt på til livet med mærkets afslappede filosofi og look.

Hush Puppies, fra mad til sko

Hush Puppies sko og dets navn har en sjov historie. Virksomheden blev grundlagt i 1958 og har lige siden da skabt sko i læder og skind med fokus på komfort. Først udviklede virksomheden sko til USA og dets militær, men etablerede sig også hurtigt på markedet for civile i 50'erne og 60'erne. Navnet ""Hush Puppies"" er også navnet på en ret i sydstaterne, som fik sit navn, fordi man plejede at kaste dem ud til de gøende hunde for at få dem til at være stille. I de tider, da skoene fik sit navn, var ""gøende hunde"" på engelsk også et udtryk for ømme fødder. Derfor besluttede grundlæggeren sig for, at dette skulle være navnet; han var nemlig sikker på, at disse sko kunne få de gøende hunde (de ømme fødder) til at gå væk. Ingen ømme fødder, ingen gøende hunde - det giver Hush Puppies.

Brug dine Hush Puppies sko til hverdag

Hush Puppies pumps er de perfekte sko til en festlig begivenhed. Havefester, grill-aftener eller en tur ude med veninderne er alle helt acceptable tider at bruge disse flotte fest-sko på. En Hush Puppies ballerina kan du tage på, når de høje hæle bliver lidt for meget, men du stadig gerne vil se elegant ud. Skoene har et elegant design i skind og læder, som kan bruges til næsten alt. De forskellige modeller har flere charmerende detaljer, der ikke overdøver skoene eller dit tøj, men i stedet komplimenterer det. Mænd kan bruge sneakers eller slip-ons fra mærket, hvis du ønsker ekstra komfort og alligevel ikke vil stå tilbage på moderigtigt design.

Bedre pleje giver bedre sko

Hush Puppies sko laves i forskellige materialer. Er de lavet af suede eller nubuk, som minder om ruskind, så skal du sørge for, at den måde, du plejer dem på, også passer til materialet. En imprægneringsspray til netop disse typer sko gør, at de holder sig pæne og rene længere. Spray skoene i et jævnt lag og giv dem tid til at tørre, så er de vandtætte og bedre beskyttet mod skidt og snavs. Når dine sko begynder at opsuge vandet i stedet for at afvise dem, er det tid til endnu en omgang med sprayen. Du kan se det ved, at vandet ikke længere danner dråber, der bare triller af, men i stedet ser ud til at blive opsuget af skoen. En skobørste kan bruges til at børste skidt af skoen et par gange om måneden. Er dine sko lavet af glat læder, kan de renses med en fugtig svamp eller klud for at fjerne skidt og møg. Det er også en god idé at pudse skoene med olie, fedt eller creme, der passer til læderet og dets farve, en gang om måneden.

Hush Puppies sko online hos Footway

Køb dine Hush Puppies wedges eller nogle af de mange andre slags sko fra mærket her hos Footway. Gør brug af vores hurtige levering og fri fragt, så dine sko kommer frem til dig nemt og hurtigt. Hvis størrelsen er lidt anderledes end du havde håbet på, har vi også fri retur - og du har 180 dages åbnet køb oveni, så der er tid til at bestemme sig.

Posts about Hush Puppies
P
Poul Henning Knudsen -
N
Niels -
Show more posts
Felt Slipper Grey
FÅ TILBAGE
Pala Terra Khaki
FÅ TILBAGE
Felt Slipper Black
FÅ TILBAGE
Boston Felt Grey
FÅ TILBAGE
93751200 Black
FÅ TILBAGE
Side 1 af 2

118 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK