Hvide Sko Online

2.375 resultater

Hvide sko – synet af sommer

Ligesom de sorte og brune sko dominerer skolandskabet i vinterhalvåret, blomstrer det frem med skønne hvide sko, når solen atter danser blandt de blå skyer. De hvide sko er ganske enkelt synet af sommer, og føler du, at der mangler et par hvide sko i garderoben, er der masser af muligheder, når du shopper på Footway. Blandt vores små 30.000 sko, venter der nemlig både hvide sandaler, sporty Stan Smith-sneakers, hjemmesko med den hvideste uld og hvide loafers. Vi har således hvide sko til både store og små, og skoene er på ingen måde kedelige, blot fordi de er helt hvide. Enkelhed kan nemlig være smart som bare pokker.

Hvide sko – fra alle de prominente navne

De hvide sko har toppet trendlisterne gennem årtier, og år efter år ser man både kendisser såvel som os ”almindeligt dødelige” troppe op på alt fra røde løbere til strandpromenader i hvide sko, der understreger den smukke brune hud, ligesom den hvide farve har en lethed, der går fantastisk sammen med alt fra et par hullede jeans til sejlershorts og lette nederdele. Den hvide farve er klassisk og er gennem årtierne blevet forbundet med sportsskoene. Et godt eksempel er adidas-modellen Stan Smith. Disse sneakers blev navngivet efter den legendariske tennisspiller, der bl.a. nåede toppen af verdensranglisten. Som med mange andre sneakers blev vinderslagene på banen overført til en sand salgssucces blandt publikummet, der snart hentede skoen med ud på gader og stræder.

Hvide sko – bliver de ikke hurtigt beskidte?

Hvide sko er fantastiske sommersko, da det her gerne holder tørt, og man kan slippe udenom vandpytter og dybe mudderpøle. Men dansk sommervejr kan være omskifteligt, ligesom du kan tabe store softiceklatter ned på de fine hvide sko. Så hvad gør du, hvis du får pletter på skoene? Først og fremmest skal du være meget opmærksom på materialet. Kan det tåle at blive tørt af med en fugtig klud? Kunstlæder er f.eks. utroligt vedligeholdelsesvenligt, mens lærredssko kan være lidt vanskeligere at håndtere, hvis pletterne er omfattende, hvorfor du muligvis kan ende ud med at skulle omfarve dem eller bruge små tricks til at skjule pletterne. Som hovedregel kan du vaske dine hvide sko med sæbevand og en blød børste efter at fjernet det resterende skidt. Lad skoene lufttørre med lidt køkkenrulle eller papir, der ikke smitter af, i nogle timer. Tør dog aldrig skoene ved radiatoren!

Hvide sko på Footway

Skal du have et par hvide sko her og nu, så klik forbi Footway.dk og vælg mellem vores mange herlige alternativer, hvad enten du er til Skechers, Converse eller et helt tredje mærke. Footway er din online skoshop, hvor udvalget er gigantisk, prisen lav, og hvor du får en lang række kundefordele, heriblandt fri fragt, gratis retur og 180 dages åbent køb. Så løb sommeren i møde med hvide sko fra Footway.

FÅ TILBAGE
Dee White
UDSALG
Side 1 af 40

2375 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK