Icebug Sko Online

143 resultater

Icebug - svensk design tilpasset efter det nordiske klima

Icebug er et svensk firma, der fremstiller sko med det nordiske vejr som grundlag for designet. De fremstiller såler, der giver et unikt greb på underlaget. Det bevirker, at du nemt kan løbe hen over den givne overflade, uanset vejrforholdene. Da Sverige, for at sige det mildt, har et meget omskifteligt klima, er skoene et perfekt valg til den sporty type, der ikke ønsker at blive bremset af dårligt vejr. Icebug har eksisteret siden 2001 og har stadig sit hovedkontor i Gøteborg, selvom Icebug-skoene nu forhandles i de fleste lande, faktisk så langt væk som Australien og New Zealand, hvor de passer perfekt til regnperioderne, der giver glatte vejforhold.

Moderne sko til den aktive person

Icebug designer funktionelle sko, der passer til dem, der ønsker at forblive aktive, selvom vejret gør det en anelse besværligt. Men det funktionelle design er ikke ensbetydende med, at skoene går på kompromis med designet. Designet er både moderne og følger de forskellige trends. De nyeste modeller er både farverige og klassiske. Dette gør dem både lækre og gode at løbe i, fordi de nemt kan ses i det skandinaviske mørke. Hvis du leder efter sko, der har et klassisk, men alligevel nyskabende design, skal du bestemt prøve et par Icebug. Deres sko fortolker "greb" på en helt ny måde.

Testet af rigtige mennesker

Virksomheden har kun én designer, der er ansvarlig for alle Icebugs modeller, og hun hedder Karin Möller. Dette er kort sagt kvinden bag successkoen, og hun er den person, der sørger for, at modellerne fungerer, samtidig med de ser godt ud. Icebugs kvalitetsmanager er en erfaren orienteringsløber, så når Icebug hævder, at deres sko fungerer i al slags vejr, kan du roligt tage deres ord for gode varer. Virksomheden er grundlagt af mor og søn, der ønskede at finde en god måde at kombinere hendes kreativitet med deres fælles interesse for vintersport. Icebug er ganske enkelt en virksomhed, der er grundlagt af "rigtige" mennesker, og derfor passer også deres sko også til "rigtige" mennesker.

Icebug på Footway.dk

Footway.dk kan tilbyde dig næsten alle de modeller af Icebug, der findes på markedet, både til mænd og kvinder. Du kan derfor nemt finde modeller, som egner sig til løb, ligesom du også kan finde de tungere støvler, der er et perfekt valg til vandreture eller andre typer af lange gåture. Du kan ligeledes både finde sko med eller uden pigge, alt afhængigt af hvad du ønsker at bruge dine sko til. Pigge er bedre egnet til vinterbrug, når overfladerne er isbelagte og glatte. Footway.dk tilbyder dig de nyeste modeller til både mænd og kvinder samt sko til både de varme og kolde årstider.

Posts about Icebug
Line A., Guide -
M
Mette Gerhard -
Show more posts
FÅ TILBAGE
Sorix2 Snow
UDSALG
Side 1 af 3

143 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK