Ilenia P, Sko

3 resultater

Ilenia P - sko af italiensk kvalitet

Du går aldrig galt i byen, når du køber et par italienske skindsko. Ilenia P er et særdeles populært mærke, som er kendt for sin høje kvalitet og lækre design. Her er der et utal af udsøgte skomodeller at boltre sig i. Find en farve, et mønster eller et materiale, som tiltaler dig. Med Ilenia P-sko kan du begive dig ud i verden - med masser af overskud, fordi stilen er på plads.

Ilenia P er tidløse sko

Det italienske skofirma Ilenia P blev grundlagt i 1990 af Ilene selv. Selve produktionen af sko finder sted i det centrale Italien, nærmere betegnet i den kendte skoregion Marche. Her skabes der fantastiske skindsko i et tidløst design. Skoene fremstilles hovedsageligt af garvet læder efter de gamle håndværkstraditioner. Har man sagt Ilenia P-sko, har man også sagt Italien fuldt og helt.

Vil du kvalitet, så vælg Ilenia P-sko

Du har altid det rigtige valg ved hånden med et par Ilenia P boots eller sko. Match skoene til alt, du kan komme i tanker om. Kjoler, jeans eller alt muligt andet. At købe et par Ilenia P-sko er at investere i sko, der holder. Disse kvalitetssko vil nemlig holde i årevis, hvis du blot passer på dem. Vælg her de plejeprodukter, der passer til materialet på dine sko.

Ilenia P-sko online hos Footway

Hvorfor ikke unde dig selv et par ægte italienske skindsko midt på ugen? Her hos Footway er du altid velkommen. Lad dig inspirere af vidunderlige skindsko fra Ilenia P og find alle dine favoritter i dag. Vi giver fragten og en eventuel returnering, og alle vores kunder får 180 dages åbent køb.

2322
UDSALG
2322
UDSALG
8310
UDSALG
Nyheder
2322
UDSALG
2322
UDSALG
8310
UDSALG
Hylden med gode fund
2322
UDSALG
8310
UDSALG
Side 1 af 1

3 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK