Ilves, Sko

29 resultater

Lækre, nordiske kvalitetsstøvler fra Ilves

Det finske skomærke Ilves, er kendt for sine smarte, naturlige og fodfornuftige modeller. De behagelige Ilves sko er meget populære i Norden og kan købes hos Footway til en rigtig fornuftig pris

Fodtøj til mange formål

Ilves sko er finsk design-kvalitet, der er skabt til skandinaviske årstider, og som er tilpasset klimaet og livsstilen i Norden. Fodtøj fra Ilves er slidstærkt, kvalitetspræget og kan bruges både til vinter, og i de milde og fugtige efterårs- og forårsmåneder. Behagelige jordfarvede og sort/mørke modeller fra Ilves, er egnede til både udendørs og indendørs brug. Støvlerne fås i mange forskellige materialer og med slidsikre såler, i kraftige, vandtætte modeller, eller med ægte fåreskindsindlæg og foring, som holder fødderne dejligt varme i den kolde, nordiske vinter sæson. Fodtøj fra Ilves er ikke uden grund blevet så populært et valg blandt de kvalitetsbevidste forbrugere i Norden.

Ilves sko med tykke såler

Ilves sko med tykke såler, er den helt rigtige vintermodel, for den fodtøjs-bevidste type, der gerne vil forene funktionalitet med "look". De fornuftige vintermodeller fra Ilves, er fodtøj af solide skind materialer, som er tilpasset vintervejr med både sne, islag og sjap. De kraftige og vandtætte modeller, er fremstillet med ekstra tykke, grove såler, der har et godt underlagsgreb, så du ikke falder, og som på samme tid isolerer dine fødder mod kulde. Støvlernes grove såler er fremstillet specielt for at undgå skridfare og Ilves modellerne er ligeledes ofte fremstillet med extra skindforstærkning i sålekanten, ligesom mange boots er foret med varmeenergi skind. Der er et stort udvalg af både Ilves Curlingsko og boots hos Footway.

Den rigtige pasning er vigtig

Ligesom alle andre sko, er det vigtigt, at du passer dine Ilves sko, så de kan få en lang levetid. Boots og sko belastes dagligt af snavs og fugt og dine sko behøver derfor den rigtige pleje : inden du tager dine sko eller støvler i brug, bør de meget gerne imprægneres, så der er maksimal beskyttelse mod vand. Du sprayer imprægneringsmidlet på tre til fire gange efter hinanden, og giver skindet lov til at tørre imellem hver behandling. Hvis dine sko alligevel bliver gennemblødte, så husk, at sko ikke tåler tørring ved ovne eller radiatorer, da skindet så bliver hårdt og kan revne. Fra snavsede sko, vasker du lige den værste snavs af, inden du plejer skindet med en skocreme, og her er det vigtigt, at du bruger det rigtige middel til skoplejen, så beskadigelse kan undgås.

Ilves sko online hos Footway

Eftesom der findes en stort udvalg af spændende boots hos Footway, er det vigtigt, at du vælger præcis det fodtøj, som du får allermest glæde af. Brug lidt tid på at shoppe rundt i vores online butik, og bestil trygt dine sko eller støvler her. Hos Footway tilbyder vi fri fragt og fri retur, samt 180 dages åbent køb. Og så har vi selvfølgelig hurtig levering!

Posts about Ilves
A
Anne-Marie Solberg -
A
Anne Sofie Broe Hansen -
Show more posts
756386 RED
UDSALG
75386-02 Red
UDSALG
75323-02 Red
UDSALG
756386 Bordo
UDSALG
756386 Navy
UDSALG
UDSALG
UDSALG
Hylden med gode fund
Side 1 af 1

29 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK