Inov8 Sko Online

11 resultater

Inov8 - en innovativ løbesko

Let, naturlig og hurtig er blot nogle af nøgleordene hos Inov8 sko. En løbesko som har innovation for øje, og som atleter priser til skyerne.

Historien om Inov8 kort fortalt

Idéen til Inov8 sko blev ført ud i livet i 2003, da grundlæggeren Wayne Edy startede firmaet Inov8. Et firma der ville lave nytænkende og anderledes sko for atleter. Og det gjorde de så. En løbesko som skulle lade foden kontrollere skoen og ikke omvendt, som mange andre skomærker gør det. Atleter verden over, professionelle som ikke professionelle, fik hurtigt øje på Inov8, og de ytrer, at de nu kun behøver at koncentrere sig om at løbe/vandre og ikke om, hvordan foden kan klare for eksempel hårdere terræn. I dag bliver Inov8 allerede solgt i over 60 lande, de har vundet flere priser, og de oplever stadig stigende efterspørgsel.

Designet bag Inov8 sko

Det er måske ikke lige Inov8 crossfit sko eller Inov8 løbesko, du skal tage på til en festkjole, selvom det nok vil være det allermest behagelige. Optimal komfort, ekstrem let vægt og innovativ er nemlig nogle af de egenskaber, der gør Inov8 så populær. Der er uhyre mange tanker bag designet og opbygningen af skoen, og det er kun det allerbedste for din fod og dig, der dur, og som kommer på markedet hos Inov8. Det startede som en løbesko, men der er nu også lavet indendørs sko til fitness. Modellerne kommer i mange smarte farver og typer, så du kan nemt finde din nye yndlingssko.

Optimale materialer for træningssko

Ligesom designet er der også mange tanker bag materialebrug hos Inov8. Først og fremmest bliver der kun brugt materialer i høj kvalitet. Der bliver for eksempel kun anvendt let vægts materialer i produktionen, så der bliver også tænkt på miljøet. Som noget ret specielt er alle Inov8 sko ligefrem veganske, det vil sige, at der er ikke brugt læder nogle steder i produktionen. Materialerne er alle i åndbart, syntetisk materiale og typisk med en gummisål. Prøv selv og mærk forskellen. Du finder et bredt udvalg af Inov8 hos Footway, som er stolte over at kunne tilbyde dette nyskabende mærke indenfor træningsverdenen.

Inov8 sko online hos Footway

Trænger du til nye træningssko eller løbesko? Så skulle du tage et ekstra kig på disse fra Inov8, som du kan få her hos Footway. Vi gør det nemt for dig at handle med en masse gode fordele - fri fragt og fri returret, hele 180 dages åbent køb, prisgaranti og ikke mindst hurtig levering på din ordre, så du snart kan komme ud og afprøve skoene. Det bliver ikke nemmere.

Posts about Inov8
E
Elena -
Show more posts
Side 1 af 1

11 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK