Irregular Choice, Sko

12 resultater

Irregular Choice sko - fortryllende og charmerende

Siden Dan Sullivan grundlagde mærket i 90'erne har Irregular Choice sko været elsket af kunder, der ønsker noget helt særligt. Glimmer, sløjfer og 3D-hæle i mange motiver gør skoene anderledes og magiske. Du vil få opmærksomhed, hvor end du er.

Skabt til at være anderledes

Irregular Choice sko blev skabt i 1999 for at kunne lave sko, du kan gå i og samtidig føle dig som en ud af en million. Britiske Dan Sullivan, som startede brandet, havde lagt mærke til datidens tendenser. Skomoden i 90'erne var overvejende mørk og neutral, men han fornemmede også en efterspørgsel efter mere anderledes sko, som man stolt kunne gå med og vise frem. Under hans opvækst havde han rejst verden rundt med sine forældre, hvilket gav ham uanede mængder af inspiration til at skabe dette mærke. Med hans kreativitet og idéer voksede skomærket hurtigt og er i dag ikonisk.

Vis din stil med Irregular Choice sko

Leder du efter sko med glimmer, glitter, blonder, charmerende detaljer og helt igennem nytænkende og anderledes designs? Det er sådanne sko, som laves af mærket Irregular Choice. Irregular Choice sko med hæl er nok nogle af de mest populære valg, da en hæl ikke bare er en hæl, men oftest er udformet som forskellige dyr og kendte fiktive figurer. Sæt det sammen med mærkets egne tasker, eller giv dit outfit det pust af energi som det fortjener. Kjoler og festlige lejligheder er perfekte til at iføre dig dine Irregular Choice Once in a Blue Moon - blot et af ufatteligt mange sko, som mærket fører. Du kan finde sko til alle sæsoner, og afhængig af din stil kan det bruges til vilde outfits, fester eller som statement-piece til mere afslappet hverdagstøj. Din egen stil bestemmer.

Ekstra detaljer kræver ekstra opmærksomhed

Med et par Irregular Choice sko spreder man oftest smil og vender hoveder på gaden. Skoene laves af mange forskellige materialer, men især glimmer, pailletter, tyl, lak og 3D-modeller udgør en stor del af skoenes design. Dette betyder, at de ikke er ligeså hårdføre som mange andre sko, da det visuelle og komfortable aspekt fylder mere end normalt. Som hverdagssko vil de kræve en smule ekstra opmærksomhed, så du sørger for ikke at udsætte dem for voldsomt vejr. Ved eventuelt snavs kan de tørres forsigtigt med en fugtig klud. Derudover er det vigtigt at holde øje med hæl-spidserne på højhælede sko. Nogle sko vil komme med ekstra hæl-spidser til erstatning. De skal helst udskiftes, inden de er slidt helt ned for at undgå, at hælene ødelægges. Det kan ske, at en hæl-spids falder af af forskellige grunde, og skal derfor også udskiftes. Skoene er ikke skabt til at blive brugt uden hæl-spidser.

Irregular Choice sko online hos Footway

Irregular Choice sko på nettet er en nem og hurtigt måde at få sine nye sko til fester og som noget helt nyt til din stil. Her hos Footway sørger vi for, at du modtager skoene hurtigt med vores hurtige levering. Du skal ikke bekymre dig om fragt og retur, for det koster ikke noget. Skulle størrelsen ikke være helt præcis, eller har du fundet en endnu flottere sko hos os, der passer bedre til den stil, du har i sinde, har du 180 dages frit køb.

Posts about Irregular Choice
A
Anonym -
Show more posts
Side 1 af 1

12 resultater
Når du surfer her, tillader du cookies. Læs mereOK